Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Inverteres klíma a Gree-től
Link azonosító 6256
Cím Inverteres klíma a Gree-től
Url http://www.gree-magyarorszag.hu
Leírás Nem kell többé a kamrából elővadásznia a szobaventilátort a nyár közeledtével, ha otthona hűtését egy Gree klíma rendszerre bízza. A legszélesebb hazai Gree klíma kínálatban megtalálhatja amit keres.
Kategóriák Lakás/Lakberendezés
Kulcsszavak split klíma   inverteres klíma   mobil klíma
Dátum Jul 2, 2012
Kapcsolattartó neve Szűcs Ádám
Email Email küldés Szűcs Ádám
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Lakás/Lakberendezés kategóriában
1. Márkafüggetlen klíma javítás garanciával
  Klíma javítás Pest megye egész területén, márkától és típustól függetlenül, kedvező áron, profi szakemberek által, akár már a mai nap folyamán. Több mint 20 év tapasztalatával vállaljuk a klímák javítását, legyen az bármilyen típusú vagy márkájú. Profi szakembereink precízen és megbízhatóan dolgoznak, munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Csak kiváló minőségű alkatrészeket használunk, ha valamit cserélni kellene. Bővebben weboldalunkon tud tájékozódni. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését elérhetőségeink bármelyikén. Ne feledje, hogy a meghibásodott klímakészüléket nem ajánlatos használni, a komolyabb károk elkerülése érdekében.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


2. Daidalos
  Műanyag és alumínium ablak, ajtó kiváló minőségben, akár beépítéssel is. Nézzen szét kínálatunkban és szakmai tanácsadásért, felmérésért, ajánlatért keressen minket bizalommal! Ha a régi, elavult, fa nyílászáróit lecseréli modernre, komoly összegeket takaríthat meg a fűtési költségekből. Ilyen módon hosszú távon mindenképp megtérül egy ilyen befektetés.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


3. Falfesték trendek a Léta-Ker Kft-től
  Az építkezés és lakásfelújítás sikeréhez a Léta-Ker Kft. építőanyag kereskedés szakmai tanácsokon túl, minőségi építőanyagok, barkács eszközök és festékáru széles választékával járul hozzá. A Léta-Ker weboldalán összegyűjtötte legnépszerűbb falfesték trendeket, valamint hasznos festéshez tartozó tanácsokat is ad. Festékáru termékkínálatuk megtekintéséhez látogass el az Új Ház Centrum Pécs weboldalára, vagy személyesen az üzletükbe.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


4. PVC padló akció
  Melegburkolati webáruház elsöprő felhozatallal: a heterogén, otthonra ajánlott, ill. homogén, ipari PVC padlók, realisztikus parkettahatású laminált parketták és szőnyegpadlók mellett kiegészítőket (szőnyegek, lábtörlők, műfüvek, burkoló segédeszközök) is talál gazdag kínálatunkban, magas minőségben, külföldi és hazai gyártóktól. Variábilis melegburkolati termékek lakáscélú és intézményi alkalmazásra, országszerte kedvező házhozszállítási feltételekkel, szakszerű tanácsadással. Segítünk megtalálni az ideális talpalávalót!
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


5. Tronic 1000 T villanybojler (Elektromos vízmelegítő)
  MelegvĂ­z-kĂ©szĂ­tĂ©s gáz nĂ©lkĂĽl. A Bosch legĂşjabb villanybojlere a Tronic 1000 T elektromos tárolĂłs vĂ­zmelegĂ­tĹ‘: több melegvĂ­z-vĂ©teli hely kiszolgálására.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS