Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Carneol Kft. - Exkluzív, egyedi üvegmosdó
Link azonosító 6175
Cím Carneol Kft. - Exkluzív, egyedi üvegmosdó
Url http://www.carneoldesign.com/hu/exkluziv-egyedi-uveg-mosdo
Leírás Egyedi készítésű üvegmosdó, amely a minőség mellett, a formavilágban is új távlatokat nyit a fürdőszoba berendezése terén.
Kategóriák Lakás/Lakberendezés
Kulcsszavak üvegmosdó exkluzív egyedi
Dátum May 15, 2012
Kapcsolattartó neve Uhljár Péter
Email Email küldés Uhljár Péter
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Lakás/Lakberendezés kategóriában
1. Ötletek fürdőszoba felújításához a Léta-Ker Kft.-t
  Napjainkban egyre több időt töltünk a fürdőszobában, ezét fontos, hogy igazán jól érezzük magunkat itt is, és a környezetet úgy alakítsuk ki, hogy akár még évekkel később is ugyanolyan kellemes hangulata legyen, mint mikor megálmodtuk a helyiség elrendezését. A Léta-Ker Kft. minőségi termékválasztékában megtalálható minden, ami a tökéletes fürdőszobához kell. Válogass hideg- és melegburkolatokból, különböző dizájnú fürdőkádakból, zuhanykabinokból, szaniterekből vagy akár hidromasszázs termékekből. Termékkínálatuk megtekintéséhez látogass el a weboldalra, vagy személyesen az üzletükbe.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


2. V-S Csempe Centrum Érd, Mende
  Fürdőszobai és konyhai burkolatok, csempék, járólapok szakkereskedése. Nagy választékban árulunk burkolatokat
különböző gyártóktól, néhány közülük: Cersanit, Grespania, Zalakerámia, Paradyz, Undef
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


3. Clains szójagyertya webáruház
  Clains illatgyertya webáruházunkban szójaviaszból készült illatgyertyákkal, illatbonbonokkal várunk Benneteket! Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy termékeink természetes alapanyagokból készüljenek, így nem tartalmaznak egészségre káros anyagokat, mint a paraffinból készült gyertyák. Folyamatosan bővülő választékunkban megtalálható többek között a népszerű Clains Strawberry Cake, vagy a 100%-os tisztaságú illóolajat tartalmazó Clains Lavender Field illatgyertya, amely egy levendulamező illatával tölti be otthonodat. Illatbonbonaink a magyar piacon újdonságnak számítanak. Aromalámpába helyezve képes az egész szobát pillanatok alatt beillatosítani. Feng Shui gyertyáinkat úgy fejlesztettük ki, hogy az otthon minden helyiségébe az oda illő illatok kerüljenek. Illatgyertyáink nem csak pompás illatukkal, de megnyerő külsejükkel is lenyűgöző látványt nyújtanak, így nem csak saját magunknak, de ajándékötletnek is tökéletesek. Akik már kipróbálták, azok mind egyöntetűen azt mondták, hogy a Clains illatgyertyák megérik az árukat. A szójaviasznak köszönhetően közel 50%-kal hosszabb ideig égnek, mint a paraffinból, vagy más viaszból készült gyertyák. A természetes alapanyagok és a méreganyagoktól való megszabadulás napjaink meghatározó elemei. Miért ne figyelnél oda az illatgyertyák kapcsán is ezekre a tényezőkre? Tegyél próbára minket és látogass el webáruházunkba, ahol kedvedre válogathatsz, ráadásul ha feliratkozol hírlevelünkre, további kedvezményeket is kapsz! A Clains illatgyertyák megjelenésük óta töretlen sikernek örvendenek, egyre többen tapasztalják meg a Clains élményt. Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, ahol egy vidám közösség tagja lehetsz és elsőként értesülhetsz újdonságainkról, akcióinkról.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


4. Ajtóház - Laminált padló, Parketta
  A következő szolgáltatásokat kínáljuk a vevőinknek: rendkívül kedvező parketta árak, állandó akciók és kedvezmények,9 gyártó 216 féle laminált mintája, vásárlóbarát bemutatóterem.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


5. Konyhabútor, lépcső készítés
  Két, 30-as éveit taposó asztalos, akik már gyerekkoruk óta jól ismerik egymást, összeszokott rutinos és baráti párost alkotnak.
Kettőnk összekapcsolt szakmai tapasztalata, lendületes és dinamikus munkamorálja, valamint a precíz és maximális alkalmazkodás megállja helyét a jelen építőipari piacon. Folyamatosan követjük a szakmai újításokat a konyhabútor-készítés során, a technológiai előírásokat és nem utolsó sorban a baleset- és munkavédelmi szabályokat is.
Az eltelt évek során több egyedi konyhabútort, fa lépcsőt, szobabútorokat és egyéb bútorokat gyártottunk. Munkáink után teljes szakmai felelősséget és minőségi garanciát vállalunk.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS