Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Mesterséges sóbarlang Debrecen belvárosában
Link azonosító 6110
Cím Mesterséges sóbarlang Debrecen belvárosában
Url http://www.sofurdo.hu/content/sobarlang-debrecen.html
Leírás A só kedvező egészségügyi hatásai már régóta ismertek. Az Erdély Lelke Sóterápiás Centrumban mindenki számára rendelkezésre áll a mesterséges sóbarlang Debrecen belvárosában.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak sóbarlang Debrecen   sóterápia Debrecen
Dátum Apr 25, 2012
Kapcsolattartó neve Tóth László
Email Email küldés Tóth László
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Dr. Fülöp István meddőségi specialista
  Teljes körű meddőségi kivizsgálási és kezelési lehetőségek, mesterséges megtermékenyítési eljárások.
Kategória:   Élet/Egészség


2. Víztisztítónk
  Napjainkban egyre többet foglalkozunk az egészségünk megőrzésével. Oda figyelünk a kiegyensúlyozott és változatos étkezésre, a rendszeres mozgásra, a kikapcsolódásra, valamint a stressz mentes életre.
Mindannyiunk életének nélkülözhetetlen eleme a víz, testünk több mint 70%-átalkotja, s az emberi anyagcsere működésének fontos részét képezi. Naponta több litert, vizet elfogyasztunk.
Azt gondolnánk, hogy arra, hogy milyen vizet használunk, nem kell komolyabban odafigyelni, pedig testünk egészséges működéséhez megfelelő mennyiségű és minőségű vízre van szükség, hiszen kívülről és belülről is érintkezik a szervezetünkkel.
A legtöbben az ivóvíz minőségére figyelnek oda, úgy, hogy ásványvizet fogyasztanak csapvíz helyett.
Azonban fontos, hogy a főzésre, illetve tisztálkodásra használt víz is tisztított és szennyezetlen legyen. Ezért elengedhetetlen a vízszűrés az otthonunkban.
Ha tiszta vizet szeretnénk használni, akkor annak a legkényelmesebb módja, ha saját otthonunkban állítjuk elő. A Víztisztító berendezések erre gyors és biztos megoldást jelentenek.
A csapvizet a vízszűrő készülékek percek alatt megtisztítják, így mi nyugodtan fogyaszthatjuk a selymesen lágy jóízű tiszta, egészséges vizet.
Azon kívül, hogy gyorsan és megbízhatóan tisztítják a vizet számunkra, további előnyük a vízszűrő berendezéseknek, hogy kis helyen elférnek.
A mosogatónk alá vagy akár a fürdőszobába egyszer kell a vízszűrőt felszerelni, s utána kényelmesen fogyaszthatjuk nap mint nap, akár ivóvízként, akár tea, kávéfőzéshez, fürdéshez a megtisztított vizünket melyet a víztisztítónk meg tisztított.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Légtisztítás
  A légtisztítás elengedhetetlen olyan háztartások esetében, melyek zsúfolt nagyvárosokban, illetve nagy forgalmú utak mellett helyezkednek el és közvetlenül ki vannak téve a szmog káros hatásainak.
Kategória:   Élet/Egészség


4. Vércukorszint javítás
  Procain az a készítmény melynek hatására az sejtek öregedési folyamatai lassíthatóak. Vércukorszint és így cukorbetegeknek is erősen ajánlott pár hónapon keresztüli fogyasztása.
Kategória:   Élet/Egészség


5. Fedezd fel önmagad!
  Légy határozottabb, légy keményebb, ismerd meg önmagad. Látogass el a http://otthonfa.hu/ oldalra, és igényeld szakértő segítségét. A spirituális fejlődésre több embernek van szüksége.
Kategória:   Élet/Egészség
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS