Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Körömdíszítés lépésről lépésre
Link azonosító 5931
Cím Körömdíszítés lépésről lépésre
Url http://koromdiszites.blogter.hu/
Leírás A körömdíszítés blog a körömdíszítés, műkörömépítés és a műköröm minták témájában nyer betekintést. A témáim között érdekes és hasznos tanácsokat kívánok megosztani más műkörmösökkel.
Kategóriák Szépség/Wellness
Kulcsszavak körömdíszítés lépésről lépésre   körömdíszítés   műköröm minták
Dátum Apr 11, 2012
Kapcsolattartó neve gyongyi
Email Email küldés gyongyi
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Szépség/Wellness kategóriában
1. Somló hegy szállás - Nyugodt pihenés!
  Az 5 Ház Borbirtok a Somló hegyen terül el és kiváló pihenési lehetőséget biztosít az arra látogatóknak. A piheni vágyók megismerhetik a hegyet, megkóstolhatják a helyi szőlőből készült testes borokat és természetesen a helyi települések alapanyagaiból készített ételeket is! A pihenés mellett bejárhatják a hegyet, megtekinthetik a látványosságokat és végigjárhatják a borutakat, mely folyamán számos pince kínálatát megízlelhetik. Tekintse meg az 5HB szolgáltatásait és olvasson többet a Somló hegyen található izgalmas programokról!
Kategória:   Szépség/Wellness


2. Futópad
  Nem muszáj fitneszterembe sem járni, hiszen a mozgás már otthonunkban is megoldható. A futópad nagy előnye, hogy akkor futsz, mikor csak erőd és szabadidőd engedi.
Kategória:   Szépség/Wellness


3. Krisztina Fodrászat
  Térjen be Ön is Balatongyörökre a Krisztina Fodrászatba, hogy kicsinosítsa frizuráját. Fodrászat mellett egyéb kiegészítő szolgáltatások várják a kedves vendégeket! Szoláriummal párhuzamosan masszázs különböző fajtáit vehetik igénybe. A Krisztina Fodrászat igényesen berendezett és kimagasló eszközparkja maximálisan kiszolgálja a szolgáltatást igénybevevőket. Adorján Krisztina Mesterfodrász várja Ön és családja kívánságait. A gyermekfodrászat mellett a férfi frizurák illetve női kontyok számos típusát elkészítette már.
Kategória:   Szépség/Wellness


4. Edi Nails Körömszalon Budapest
  Edi Nails Körömszalon Budapest belvárosában. Manikűr, pedikűr, Shellac, mkűköröm építés, körömszabályozás, paraffinos kéz és lábápolás, nálunk mindent megtalál!
Kategória:   Szépség/Wellness


5. Európai póthajak remek áron a Póthaj Centertől
  Kereskedésünk magas minőségű és magánszemélyek számára is elérhető árú európai import póthajakat kínál tartós és alkalmi hajhosszabbításokhoz. Szakembereknek és viszonteladóknak folyamatos árukészletet, és nagyobb rendelési mennyiség esetén további árengedményt biztosítunk. A póthajak legkedvezőbb áron nyers (festetlen) copfban vásárolhatók meg kilogrammos kiszerelésben. Szalonoknak és szakembereknek többféle hajpótláshoz előkészítve, a kívánt színre festve kínáljuk hajainkat. Az általunk forgalmazott póthajak az olcsó keleti hajakkal ellentétben többször is felhelyezhetők. A megfelelő ápolást betartva akár több évig is hordatók. Tekintsd meg a Póthaj Center kínálatát, ha minőségi póthajat szeretnél, elérhető áron!
Kategória:   Szépség/Wellness




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS