Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Ciprusi álomnyaralás szuper áron
Link azonosító 5899
Cím Ciprusi álomnyaralás szuper áron
Url http://ciprusutazas.info
Leírás Honlapunk a Földközi tenger ékkövét, Ciprust mutatja be!Oldalunkon az akciós utazások, nyaralások, last minute utazások mellett számos hasznos információt olvashat ciprusi nyaralásához!
Kategóriák Utazás
Kulcsszavak ciprus utazás   ciprus nyaralás   ciprus szállás
Dátum Apr 11, 2012
Kapcsolattartó neve Kovács Béla
Email Email küldés Kovács Béla
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Utazás kategóriában
1. Idegenvezető Budapest
  Napjainkban az okos eszközök világában úgy is gondolhatjuk bizonyos szakmákra már nincs is szükség. Ilyen például az idegenvezető, hiszen a telefon mindig kéznél van így az internet a térkép is, így pár kattintással mindennek utána tudunk járni. Az élet azonban nem ezt igazolja: egy több nyelven beszélő idegenvezető a mai napig kincs azon turisták számára akik nem végigrohanni szeretnének egy ismeretlen városon, kattintva pár fotót a nevezetes helyeken selfizve, hanem akik valóban meg szeretnék ismerni az adott várost, mint például Budapest. A népszerű Kelet-európai célpontok között Prága mellett Budapest mindig is előkelő helyen szerepelt. Földrajzi adottságai a nagyobb távolságok miatt eléggé eltérnek Prágától, hiszen kevesen gyalogolnak el a Hősök terétől a Budai várig. Bár tömegközlekedéssel minden megoldható, mégis ha kevés az időnk de mindent szeretnénk látni, esetleg olyan információkra is szükségünk van amelyről még a Lonely Planet sem ír, akkor jól jöhet egy helyi idegenvezető Joó Ferenc ilyen itt született és midig is Budapesten élt, több évtizedes tapasztalattal rendelkezik csoportos és egyéni budapesti városnézések területén. Az idegenvezetést egyaránt el tudja végezni orosz, német angol és persze magyar nyelven is. Kiemelten érti és ismeri a magyar történelmet és a magyar vonatkozású művészetek terén sem lehet zavarba hozni.
Kategória:   Utazás


2. Leeds
  Leeds útikalauz képgalériával: látnivalók, nevezetességek, várostörténet, kultúra, sport, közlekedés.
Kategória:   Utazás


3. Szép kártya elfogadóhelyek
  Széchenyi Pihenőkártya Elfogadóhelyek a Szallas.hu-n! Látogasson el oldalunkra, és fizessen Széchenyi Pihenőkártyával! SZÉP kártya elfogadóhelyek!
Kategória:   Utazás


4. Düsseldorf
  Utazási és általános információk Düsseldorf-ról. Itt megismerheti Düsseldorf látnivalóit, történelmét, gazdaságát, közlekedését.
Kategória:   Utazás


5. Zamárdi Taxi
  A Taxi Zamárdi fix transzfer árakkal várja az utazóközönséget a Balaton déli partján, éjjel-nappal hívható 06 30 715 0000 telefonszámon. Egyterü klimatizált autónkban akár 6 fő is utazhat, bankkártyát is elfogadunk. Tervezhet az előre kiszámolható fix transzfer árakkal, és a fuvar végén nem érheti meglepetés. 30 éves taxis múlttal, alapos helyismerettel várjuk a hívásokat, de akár előre megbeszélt időben is helyszínre érkezhetünk. Zamárdiból számos településre fix transzfer árakon szállítjuk utasainkat, ilyen pl.: Szántód, Balatonföldvár, Balatonszárszó, Balatonendréd, Balatonszabadi, Balatonőszöd, Siófok kiliti, Siófok. Amennyiben hirtelen el kell utaznia, vállaljuk reptéri transzfer szállítást is, legyen szó Sármellékről, vagy a budapest Liszt Ferenc reptérről.
Kategória:   Utazás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS