Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Diamond Wedding-Esküvőszervezés
Link azonosító 5633
Cím Diamond Wedding-Esküvőszervezés
Url http://www.diamondwedding.hu
Leírás Olyan szerelmespároknak ajánlom a szolgáltatásaimat, akik szeretnék kimondani a boldogító igent az oltár előtt, de a szertartás megszervezésének a nehézségeire nemet mondanak.
Személyemben a legmegbízhatóbb koordinátort találtátok meg, egy személyes találkozás alkalmával leülünk beszélgetni, ha van konkrét elképzelés, akkor ezeket végig vesszük, ha pedig nincs még kialakult vélemény, közösen kitaláljuk, mi lenne az a stílus, megoldás, ami leginkább passzol az ízlésetekhez.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak esküvőszervezés   esküvőszervező   esküvő
Dátum Feb 16, 2012
Kapcsolattartó neve Molnár Timót
Email Email küldés Molnár Timót
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Fészek eltávolításával együtt végzett darázsirtás
  A darázsirtás akkor válhat esedékessé, ha lakása környékén elszaporodtak már a darazsak, melyek pusztán a jelenlétükkel veszélyt tudnak okozni; ilyenkor a lehető legrövidebb úton-módon érdemes tőlük megszabadulni. Az imént felvázolt eset gyakorta előfordul, hiszen a darazsak kiváltképpen szeretnek lakóépületek körül fészket kialakítani, főképp a faltalálkozásoknál, az ablaktokoknál és a padláson - a lényeg, hogy védett helyen legyen a fészek, és az ember (és így a táplálék) se legyen túlságosan messze. Túlnyomóan három darázsfaj honos országunkban: a lódarázs, a kecskedarázs és a német darázs. A darázsirtás elvégzéséért mindenképpen forduljon szakemberekhez, hiszen így az biztosan hatékony lesz! Nagyon fontos, hogy az irtás megfelelő módszerrel történjen, és hogy a fészkeket is eltávolításra kerüljön, hiszen az eredményesség nagyrészt ezen múlik. Az IrtóTriónál jobb csapatot erre a feladatra keresve sem találhatna!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Hot wheels játékok webáruháza
  A hot wheels játékok fogalma nemcsak autókat és versenypályákat takar, hanem például kártyajátékokat vagy puzzle kirakósokat is. Ha tehát egy 3d puzzle-lel is szívesen elszórakoznál, akkor nézz be ide
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Junkers szervíz
  Junkers Szerviz Budapest. Junkers kazánok, bojlerek, vízmelegítők javítása, szerelése. Junkers kazánok beüzemelése.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Vállaljuk pergola szerelését Pécsen és környékén
  Pécsen és környékén vállaljuk pergolák gyártását és telepítését, mindezt egyedi igényhez és mérethez igazítva. Cégünk több, mint 36 éves tapasztalattal és egy kiváló szakemberekből álló csapattal rendelkezik, akik készen állnak, hogy segítsenek Önnek. Minden egyes termékünk kiváló minőséget képvisel és az általunk felszerelt pergolákra 1 év garanciát és 1 év szavatosságot vállalunk. Forduljon hozzánk bizalommal bármelyik elérhetőségünkön és munkatársaink örömmel segítenek Önnek mindenben. Az áraink változóak, attól függően, hogy milyen méretben készülnek termékeink, milyen plusz igényekkel. Tegye különlegessé és még szebbé kertjét a mi pergoláinkkal, melyek nemcsak nyári napokon praktikusak. Válassza a minőséget, a megbízhatóságot és a szakmai hozzáértést. Válasszon minket. Bővebben tájékozódjon weboldalunkon. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. B3 INGATLAN - értékbecslés - ingatlanközvetítés
  Értékbecslés
Lakások, családi házak, nyaralók, telkek hivatalos értékbecslésével foglalkozom első sorban Fejér megyében. Az Európai Értékelési Szabvány (EVS) módszertani elveit figyelembe véve készül el az értékbecslési szakvélemény.

|

Ingatlanközvetítés
Életünk során átlagosan 1-3 ingatlant adunk – veszünk. De közte jó pár év is eltelik, így változnak a jogszabályok. Többek között ezért is érdemes ingatlanközvetítő segítségét kérni, hiszen mi napi szinten ezzel foglalkozunk.

|

Tanácsadás
Ha saját maga intézné az ingatlan fotózását, hirdetések kifizetését, feltöltését, folyamatos frissítését, a késő esti telefonhívásokat is szívesen bonyolítja stb., de valamiben mégis segítség kellene, ezért van a tanácsadás opció.

|

Ingatlanfotózás
Az ingatlanfotózásnak mára nagy jelentősége lett. Sokan már tudják, hogy nem elég mobillal néhány fotót készíteni a lakásról. Ez bizony komoly előkészülettel és utómunkával is jár, amennyiben szeretnénk kitűnni a tömegből.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS