Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Kardirex Sebészet Győr
Link azonosító 5504
Cím Kardirex Sebészet Győr
Url http://www.kardirexsebeszet.hu
Leírás Plasztikai, sebészeti, nőgyógyászati, érsebészeti, horkolás gátló, kézsebészeti műtétek végzése Egynapos Sebészeti Centrumunkban.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak plasztikai műtétek végzése
Dátum Feb 15, 2012
Kapcsolattartó neve Kardirex Egészségügyi Központ Győr Kft.
Email Email küldés Kardirex Egészségügyi Központ Győr Kft.
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Sherlock Rehab
  Gerincsérvet, ízületi fájdalmat és egyéb mozgásszervi panaszokat kezelünk gyógytornával és manuálterápiával Budán, a 12. kerületben és Pesten, a 14. kerületben.Ismerjük a leghatékonyabb terápiás módszereket. Nem vagyunk egyetlen irányhoz sem elköteleződve, így minden páciensünknek azt nyújthatjuk, ami számára a legjobban megfelel. A kihívást jelentő esetekkel kapcsolatban konzíliumot tartunk, hogy a különböző szakterületeket képviselő munkatársaink együtt keríthessék kézre a fájdalom okozóját.
Kategória:   Élet/Egészség


2. Demencia kezelése gyógynövényekkel
  Kezdődő demenciát kíválóan lehet kezelni gyógynövényekkel, természetes úton, hogy ne rosszabodjon. Blog bejegyzésünkben összeszedjük azokat a növényeket melyek már bizonyítottak tudományos kutatások keretén belül is.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Candida diéta.
  A candida diéta egy szigorú étrend, amely segítségével hatékonyan kezelhetjük a candida betegséget. A candida egy élesztő gomba, amely a legyengült immunrendszer és a helytelen táplálkozás hatására elszaporodik a szervezetben, így okozva a kellemetlenségeket. A candida diéta során a legtiltottabb élelmiszer a cukor, hiszen ez a candida legkedveltebb tápláléka.
Kategória:   Élet/Egészség


4. Intimplasztika
  A genitális zóna minden szempontból igen kényes terület. A női nemi szervek körül végzett esztéikai intimplasztika műtéteknek számos oka van. A természtes öregedés, a genetikai adottságok.
Kategória:   Élet/Egészség


5. Caralluma és az Indiat.
  A caralluma egy Indiában őshonos növény, amelyet gyakran fogyasztanak az éhség és a fáradtság csökkentésére. Az Indiat étrend-kiegészítő fő hatóanyaga a caralluma és a shilajit, amely összetevőknek köszönhetően hatékonyan képes támogatni a súlycsökkenést. Az Indiat többféle gyógynövény egyedi kombinációjának köszönhetően a szépség és egészség támogatásával segíti a súlyfelesleg csökkenését.
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS