|
További linkek Gasztronómia kategóriában |
1. |
Étterem Debrecen belvárosának a szívében
|
|
A No.1 Bistró étterem Debrecen központjában kápráztatja el vendégeit ételkülönlegességeivel és hangulatos látványkonyhájával. Bistrónk egy új vendéglátási formát képvisel.
|
3. |
Magyar Tenger Vendéglő
|
|
A szombathelyi Magyar Tenger mint borozó elsőként 1970-ben nyitotta meg kapuit. A kis borozó és annak utódja, a Magyar Tenger Vendéglő ma már egy másodgenerációs étteremmé nőtte ki magát.
Több évtizedes múlttal rendelkező éttermünk szeretettel várja a hozzánk betérő régi és új Vendégeket. Légkondicionált különtermeink üzleti, baráti, családi találkozók kitűnő helyszínei. Ha házias finomságokra támad kedve, akkor a legjobb helyen jár, hiszen mi a tradicionális magyar konyha szószólói vagyunk, de a könnyebb étkekre vágyókra is gondolunk.
A vendéglőnk konyhájáról kikerülő Szalontüdő, vadas (ahogy Molnár Pista szerette), a Brassói (amit mi szűzpecsenyéből készítünk), a Milánói sertésborda és a Rántott velő éttermünk sikerételei közé tartoznak. Bízunk benne, hogy étlapunk széles választékából Ön is részese lehet egy kis kulináris kalandozásnak!
|
4. |
Jázmin rizs
|
|
A jázmin rizs vagy parfüm rizs egy távol-keleti rizskülönlegesség, melyet cégünk Kambodzsából importál. Látogasson el oldalunkra és tudjon meg többet!
|
5. |
Exkluzív csokoládé, mely Téged is rabul ejt!
|
|
A világ egyik leghíresebb exkluzív csokoládéjának megalkotója a baszk születésű Robert Linxe. 1977 után belefogott az azóta is az életét jelentő vállalkozásba, a La Maison du Chocolat-ba.
|
|
|