Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Cápa-Ker Kft. Haltelepítés, Halértékesítés
Link azonosító 5078
Cím Cápa-Ker Kft. Haltelepítés, Halértékesítés
Url http://www.capaker.hu
Leírás Cégünk heti rendszerességgel lát el kereskedelmi egységeket minőségi, élő halakkal. Telephelyünk tároló tavaiban halászott halfajokat, különválogatva, méret és fajta szerint, a vevők igényeinek megfel
Kategóriák Gasztronómia
Kulcsszavak haltelepítés   halszállítás
Dátum Nov 17, 2011
Kapcsolattartó neve Mike Péter
Email Email küldés Mike Péter
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Gasztronómia kategóriában
1. Fürjtojás
  Friss, minőségi fürjtojások, nyersen, füstölve vagy sós lében, konzervként eltéve. Házhoz szállítás egy napon belül az országban bárhol vagy személyes átvétel Budapesten, telephelyünkön.
Kategória:   Gasztronómia


2. Ízletes receptek
  Összesen 16352 recept, több mint 200 féle étel kategóriában.
Kategória:   Gasztronómia


3. Parajdi só jótékony hatásai.
  A parajdi só számos módon és helyen felhasználható termék, alkalmazhatjuk inhalálásra, vízben feloldva fürdőzésre és ivókúraként, továbbá ételeinkhez adagolva is bátran fogyaszthatjuk. A parajdi só képes az anyagcserét serkenteni, így a cukorbetege és a fogyókúrázók számára is előnyös. Emellett a parajdi só pozitív hatással van a légzési panaszokkal szenvedők számára.
Kategória:   Gasztronómia


4. Gesztenyepüré – Minden ami gesztenyés
  Gesztenye receptek minden mennyiségben a Gesztenyepüré oldalon. Készítsen gesztenyés főételt, levest, vagy desszertet, nálunk megtalálja a legjobb recepteteket.
Kategória:   Gasztronómia


5. HACCP
  Mindenki aki élelmiszerrel ételekkel foglalkozik alapvető szabályoknak kell megfelelnie. Melyek ezek a szabályok nehéz lenne felsorolni de pont ehhez nyújt segítséget a HACCP hét alapelve. Persze mára a HACCP ennél sokkal többről szól, azon vállalkozások amelyek étellel, itallal élelmiszerrel foglalkoznak azoknak egyfajta biblia valójában egyfajta ISO minőségbiztosítási rendszer amely felsorolja az alapvető fontosságú szabályokat amelyeket be kell tartania a fenti vállalkozásoknak legyenek bár egyszerű sarki boltok, büfék vagy vendéglátóipari egységek a folyamataik során számba kell venni azokat a higiéniai alapelveket amelyek mellett biztonságosan képesek működni. El tudják kerülni az élelmiszerekkel együtt járó fertőzésveszélyes helyzeteket a szalmonella vírust. az allergiás ügyfelek veszélyeztetését többek között. Ez nem csak a dokumentáció gyártásáról szól hanem valóban fontos és életszerű szabályozásokat takar: hogyan tároljuk a különböző élelmiszereket a tojást, a sajtot, a tejet, a vajat a húsféléket és a fagyasztott élelmiszert. Hogyan semmisítsük meg a lejárt szavatosságú termékeket, hogyan mikor mossunk kezet. Egyszerűen hangzik de mégis a mindennapi életben nem mindig figyelünk oda ezekre a dolgokra. Pont ezért születnek a szabályzatok amelyek iránymutatást adnak mindennapi működésünkhöz nem pedig megváltoztatják azokat. Szóval aki el szeretné kerülni a fertőzéseket nem akar aggódni egy esetleges ÁNTSZ ellenőrzés miatt, annak javasoljuk a HACCP megvalósítását a saját üzletmenetükhöz igazodva.
Kategória:   Gasztronómia




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS