Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




minden ami eljegyzési gyűrű
Link azonosító 4649
Cím minden ami eljegyzési gyűrű
Url http://eljegyzesigyuru.info/
Leírás A különböző kultúrák mind különböző hagyományokkal rendelkeznek.
Kategóriák Szórakozás
Kulcsszavak eljegyzési gyűrűk   különleges eljegyzési gyűrűk   eljegyzési gyűrűk típusai
Dátum Aug 25, 2011
Kapcsolattartó neve Nagy Erika
Email Email küldés Nagy Erika
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Szórakozás kategóriában
1. Tippmix eredmények
  Elmondható, hogy Magyarországon a szerencsejátékok területén a sportfogadások vezetik a népszerűségi listát, ami annyit tesz, hogy a magyarok több fogadást kötnek, mint ahány lottó-szelvényt vesznek.

A hazai sportfogadás etalonja a Tippmix, többek között azért olyan kedvelt, mert a nyeremény visszafizetési aránya jóval magasabb mint a z ismert lottójátékoké. A megszokott Tippmix mellett 2013 májusában indult el a Szerencsejáték Zrt. online bukmékeri oldala, a Tippmixpro, mely eddig nem múlta felül a hagyományos Tippmix népszerűségét.

Ebből kiindulva honlapunkon megtudhatók a legutóbbi Tippmix eredmények, sportfogadási események.

A futball kedvelők mellett a sportfogadók hasznos segítőtársa az nyereményszorzók - az élő meccsállás állapotának megfelelően a változást online lekövetve - összevetését végző funkció több mint húsz bukméker iroda oddsaival.

A futball rajongóinak, szurkólóknak, Tippmixpro játékosoknak kínáljuk a foci eredmények szolgáltatást, ahol száznál több labdarúgó bajnokság, kupa és egyéb megmérettetés élő eredményei tekinthetők meg. Az élő labdarúgó eredmények mellett számos hasznos információk is fellelhetők: bajnoki táblázatok, találatokat szerők, félidei eredmények, sárga és piros lapok. Felfedezhető többek között az angol Premier League, az olasz Serie A, a spanyol Primera Division, a francia Ligue 1, vagy a német Bundesliga eredmények, az NB1 meccseinek állása, az UEFA Bajnokok Ligája vagy Európa Liga élő eredményei, továbbá a VB illetve EB összecsapások eredményei is.
Kategória:   Szórakozás


2. Motoros jatek, ingyen
  Szuper ingyenes motoros játékok Neked! Ha ellátogatsz weboldalunkra, játszhatsz ingyen a rengeteg böngészőben játszható online flash autós játékkal. Az oldalt folyamatosan bővítjük motoros játékokkal
Kategória:   Szórakozás


3. dmaX - Only DJ Tunes
  Elektronikus zenei témájú online rádió és DJ platform, többnyire az új stílusokat népszerűsítik. Deep house, techno, drum and bass és dubstep stílusokban, az adások podcasts oldalukon újrajátszhatók.
Kategória:   Szórakozás


4. Filmbirodalom
  Nálunk online filmeket és online sorozatokat tekinthetsz meg egyszerűen,regisztráció nélkül! Nézd a legújabb filmeket és sorozatokat!
Kategória:   Szórakozás


5. Játékok ingyen
  Játékok ingyen vagy ingyen játékok? Az oldalunkon netes és online játékok százait találod, legyen az online flash játékok, vagy ingyenes játék.
Kategória:   Szórakozás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS