Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Gyógyszerek külföldről - Európa Gyógyszertár
Link azonosító 4639
Cím Gyógyszerek külföldről - Európa Gyógyszertár
Url http://www.pharmaexpressz.hu
Leírás Különleges szolgáltatásunk a Magyarországon valamilyen okból (nincs forgalomban, hiánycikk, stb.) nem elérhető, külföldi gyógyszerek beszerzése egyedi igény szerint. Európa Gyógyszertár
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak gyógyszerek külföldről
Dátum Aug 25, 2011
Kapcsolattartó neve Európa Gyógyszertár
Email Email küldés Európa Gyógyszertár
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 5.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 1 szavazat
Értékelés

 Felhasználó további linkjei
1. Gyógyszerek külföldről - Európa Gyógyszertár
  Különleges szolgáltatásunk a Magyarországon valamilyen okból (nincs forgalomban, hiánycikk, stb.) nem elérhető, külföldi gyógyszerek beszerzése egyedi igény szerint. Európa Gyógyszertár
Kategória:   Élet/Egészség


 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. D-vitamin és a K-vitamin szerepe.
  A D-vitamin elengedhetetlenül fontos vitaminunk, amely számos a szervezetben zajló folyamathoz elengedhetetlen, elsődleges feladata, hogy a betegségekkel szemben ellenállóvá tegye az aimmunrendszert, azonban fontos és nélkülözhetetlen a csontok anyagcseréjéhez is. Emellett a D-vitamin fontos szerepet játszik a keringési rendszer megfelelő működésében is, amelyhez pedig K-vitaminra is szükség van.
Kategória:   Élet/Egészség


2. Alensa.hu - Minőségi kontaktlencsék webáruháza
  2007 óta online értékesítünk kontaktlencséket és kiegészítőket. Kínálatunkban a legnépszerűbb márkák - Cooper Vision, Bausch and Lomb, Alcon (Ciba Vision) - mellett megtalálható a saját gyártású TopVue is, melyre pénzvisszafizetési garancia vonatkozik. A napi kontaktlencsék, havi kontaktlencsék, tórikus és multifokális kontaktlencsék mellett színes kontaktlencséket is árulunk. Szállítás raktárról és kézbesítés akár már másnapra.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Víztisztító
  Legyen szerencsém a fordított ozmózis elvén működő, vagy egy aktívszenes készüléket önnek felszerelni. Biztos lehet benne hogy az a legtovább fogja az egészségét szolgálni.
Kategória:   Élet/Egészség


4. Futószemölcs.
  A futószemölcs egy igazán kellemetlen bőr betegség, amely elszaporodásának megelőzéséhez mihamarabb forduljunk szakmai segítséghez. A HPV okozta futószemölcs formája és mérete változó, azonban legfőbb jellemzőjük, hogy csoportosan fordulnak elő. Az otthoni kezelési módszerek sok esetben a szemölcs továbbterjedését okozzák, így fontos, hogy a mihamarabbi gyógyulás érdekében forduljunk a megfelelő szakemberekhez.
Kategória:   Élet/Egészség


5. meddőségi központ
  Klinikánk Európa egyik legmodernebb meddőségi központjának az utódja. Hazánkban - szerintünk ? egyedi annak tükrében, hogy sok szakterületet összefoglalva dolgozik azért, hogy a várva várt gyermekáldás minnél előbb bekövetkezzen. A Róbert Klinika létrehozásánál alapvető szempont volt számunkra egy nemzetközi színvonalú csúcstechnológiával ellátott korház alapítása. Fontos volt számunkra egy családias hangulatú kényelmes klinika létrehozása. A testi kezelések mellett komoly hangsúlyt fektetünk a pácienseink tájékoztatását és lelki felkészítését is.
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS