Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




A könyv mely az ügyvezetokhöz szól
Link azonosító 4236
Cím A könyv mely az ügyvezetokhöz szól
Url http://www.penzesuzlet.hu/
Leírás Néha fájóan hasít belénk az igazság, miszerint a „Maratonra” csak futással lehet felkészülni. Beszélgetni róla, esetleg a korábbi gyoztesek fényképeit nézegetni, nos, ez nem kecsegtet túl sok sikerrel
Kategóriák Vállalkozás
Kulcsszavak
Dátum May 3, 2011
Kapcsolattartó neve georgejr
Email Email küldés georgejr
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Vállalkozás kategóriában
1. Motorblokk, alkatrészek korszerű felülettisztítása
  SZÓDABIKARBÓNA ÉS FINOM-SZEMCSESZÓRÁSA
az ipar vezető felülettisztító technológiája

Piacvezető technológiánkkal vállaljuk:

felnik
gépjármű karosszéria
motorblokk
gépalkatrészek

teljes körű tisztítását, rozsda, ráégett szennyeződés és festékeltávolítását.

A FELÜLET SÉRÜLÉSE NÉLKÜL, egy lépésben TISZTÍT, ZSÍRTALANÍT szükség esetén RÉTEGET ELTÁVOLÍT!
Kategória:   Vállalkozás


2. ZsindelyesTetőFedés
  Csapatunk 10 éve foglalkozik tetőfedéssel, javítással és karbantartással. Jóhírünket a kiváló, precíz munkavégzés mellett, jó hangulatú, összeszokott , rendszerető brigádunknak és fő irányvonalunknak a zsindelyes tetőfedésnek köszönhetjük. Büszkék vagyunk arra, hogy a legjobb minőségű zsindelygyártó cég, az IKO, minket választott a első számú kivitelező partnerévé Magyarországon! Csúcsminőségű tetőfedési szolgáltatásokat és hosszútávú eredményeket nyújtunk ügyfeleink számára, Budapesten és környékén.
ZSINDELYEZÉS
A legújabb tetőfedési forma egyszerűen és költséghatékonyan kivitelezhető, mégis a legidőtállóbb megoldásnak bizonyul napjainkban. Palatető vagy tönkrement zsindelytető felújításnál a legpraktikusabb és legszebb megoldás, ugyanis nincs szükség a tető bontására, csak lefedjük a tönkrement részt. Számos zsindelyfajtából szakembereink segítenek személyre szabottan az Önnek legmegfelelőbb alapanyag kiválasztásában. Praktikussága mellett az esztétikai elvárásoknak is eleget tesz: nem csak a jégeső ellen nyújt védelmet, de rengeteg színben és formában kapható. A zsindelyek újrahasznosított alapanyagból készülnek, így sok esetben a környezetvédelmi elvárásoknak is megfelel.

Vállalatunk olyan külföldi szakemberekkel bővítette csapatát, akik hatalmas tapasztalattal rendelkeznek zsindelyezés területén, így garantálva a minőségi tetőszerkezet kialakítását.
Kategória:   Vállalkozás


3. Genie GS 4047, a legjobb választás, ha ollós emelő
  Ha már biztos benne, hogy ollós emelő bérlésben gondolkodik, válassza az ollosemelogep.hu-t. Kínálatában számos dieseles és elektromos ollós emelő található.
Mi a különbség az ollós és karos emelő között?
Az ollós emelőgépek kizárólag függőleges irányban képesek mozogni. Tökéletes választás lehet ez festéshez, klímabeszereléshez vagy javításhoz.
A karos emelők pedig oldalirányban is képesek mozogni.
Mikor válasszunk dieseles, és mikor elektromos ollós emelőt?
A dieseles motorokkal az ollós emelők főleg kültéri munkálatokhoz felelnek meg. Mindenféle felületen kiválóan tudnak haladni. Az elektromos ollós emelők pedig csendesen dolgoznak, így tökéletesek a benti munkákhoz.
Az ollosegemelogep.hu honlapján ajánlatot is kérhet minden egyes modellre.
Figyelmükbe ajánljuk a Genie GS 4047 ollós emelőt. Ez egy kis kompakt emelő, munkamagassága 13.75 méter, a saját magassága 1.19 méter. Elektromos motorja miatt tehát csendesen dolgozik, benti munkákra tökéletes. Önjáró funkciója is van. Szilárd, nyomot nem hagyó gumijainak köszönhetően pedig utólag fel sem fog tűnni, hogy jelen volt a helyszínen.
Kategória:   Vállalkozás


4. Német Cégmanagement
  Németországi cégalapítás, német vállalkozás menedzsment szolgáltatásai során nyújt megbízható háttértámogatást a Németországi Vállalkozás Menedzsment.
Kategória:   Vállalkozás


5. Emafa.hu - Faipar Eger
  Asztalos, faiparos szolgáltatások gyűjtőhelye az Émafa.hu - ÉMAFA-Észak-Magyarországi Faipari Klaszter menedzsmentjének weboldalán.
Kategória:   Vállalkozás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS