Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Delfin Magyarország Kft.
Link azonosító 4110
Cím Delfin Magyarország Kft.
Url http://delphinmagyarorszag.hu/
Leírás Delfin Magyarország multifunkciós takarítógép és levegőtisztító, levegőmosó, ami antiallergén környezetet teremt a lakásban.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak levegőtisztító   takarítógép
Dátum Apr 5, 2011
Kapcsolattartó neve franky silver
Email Email küldés franky silver
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Tea különlegességek
  Szálas tea, filteres tea vagy akár gyógyteák, egy csésze egészség - Többféle minőségi szálas teával, valamint különböző teázáshoz szükséges kiegészítőkkel várjuk vásárlóinkat. A leírásokkal próbálunk segíteni, hogy megtaláljátok az igényeteknek leginkább megfelelő teafajtát.

zöld tea, fekete tea, teakészítés, Matétea, Rooibos, Hibiszkusz vagy mályva tea, gyümölcstea, csipkebogyótea, gyógyteák, Ahmad tea, Mahmood tea, Do Ghazal
Kategória:   Élet/Egészség


2. Pap Csilla - Coach, Mediátor
  Pap Csilla vagyok Coach, Mediátor, Párkapcsolati mediátor, Ontológiai alapú Coaching, Life Coaching, (életvezetési tanácsadás). Mediációval, párkapcsolati mediációval, meditációs és relaxációs technikák tanításával, valamint tréningek vezetésével foglalkozom.

Ha úgy érzi változni, változtatni szeretne, falakba ütközik, felemésztik a mindennapok, valami nem teljes, a párkapcsolata kihűlni látszik, lépne, de nem tudja merre, nem tudja hogyan...

Ha nehezen hoz döntéseket, ha a munkája nem okoz örömet ha csapdában vergődőnek érzi magát, ha céltalanság jellemzi...

Ha folyamatosan kimerült, fáradtság gyötri, elhagyta a párja, önértékelési-, önbecsülési problémái vannak, mások elvárásai szerint él, elégedetlen önmagával, nehezen ismerkedik, magányosnak érzi magát...

Ilyen esetekben egy coach-ra van szüksége! Hívjon/írjon, segítek!
Kategória:   Élet/Egészség


3. Gyors fogyás egyszerűen a Keto Black-kel!!!
  A ketogén diéta hatékonyságát már régóta rejtély övezi. Sokak szerint egyáltalán nem használ, sokan pedig csak arról számolnak be, hogy ennek a diétának köszönhető, hogy 2-3 hónap alatt 15-20 kg-t le tudtak dobni magukról. De van egy készítmény, ami nagy népszerűségnek örvend a ketózók körében és ennek tulajdonítják a tényleges fogyásuk okát. Ha érdekel az igazság katt a linkre!
Kategória:   Élet/Egészség


4. mendzserszűrés
  A menedzserszűrés egészségmegőrző programunk lényeges része, melynek célja, hogy a megfelelő szűrővizsgálatokkal még időben feltárjuk az egészségromlásra utaló figyelmeztető jeleket.
Kategória:   Élet/Egészség


5. Deutérium mentes víz hatásai, előnyei.
  A honlap linkjére kattintva részletesen ismerhetjük meg a deutérium szervezetre gyakorolt hatásait. A dautérium egy olyan anyag, amely káros hatással van az emberi szervezetre. Így nagyszerű terméknek bizonyul a deutérium mentes víz, amely egy magyar szabadalom. A Preventa termékcsalád csökkentett deutérium tartalmú vizeket forgalmaz, amelynek rendszeres fogyasztásával felléphetünk a daganatos betegségek ellen. Kattints!
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS