Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Pizzéria: Házhozszállítás Budapesten
Link azonosító 4081
Cím Pizzéria: Házhozszállítás Budapesten
Url http://www.olcsopizza.hu/
Leírás Olcsó Pizza.hu Hihetetlenül olcsó kínálatunkból rendelhet pizzát Budapest V. VII. VIII. IX. és XI. kerület bizonyos részeire. Kóstolja meg, törzsvevőnk lesz!
Kategóriák Gasztronómia
Kulcsszavak Pizza házhozszállítás
Dátum Mar 31, 2011
Kapcsolattartó neve Bánfalvi Attila
Email Email küldés Bánfalvi Attila
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Gasztronómia kategóriában
1. Információk a chia-mag előnyeiről.
  A chia-mag egy pozitív termék, amely gyógyító hatásokkal is rendelkezik. Magas tápanyag és omega -3 zsírsav tartalmának köszönhetően képes a szív és az érrendszer egészségét védeni. Emellett gyulladáscsökkentőként is használhatjuk. A chia-mag rost anyag tartalmának köszönhetően az emésztésre is pozitív hatással van.
Kategória:   Gasztronómia


2. Szamos Miklós cukrászmester - gyógyult cukorbeteg
  A Sándor-palotával szemközt, Budapest legszebb területén, a világörökség listájára felvett Várnegyedben helyezkedik el a megújult KORONA KÁVÉHÁZ.A 300 m2 alapterületű Korona Kávéház alkalmas helyszín állófogadások, esküvők, koktélpartik és egyéb társasrendezvények lebonyolítására. A Várban egyedülálló módon – SNACK-részt is nyitott, ahol különféle grill- és egyéb szendvicsekkel, óriáspalacsintával és salátabárral áll az ide látogatók rendelkezésére.

A Ruszwurm cukrászda a jelenbe varázsolt tegnap Budapest legszebb részén, a Várnegyedben, a Mátyas-templom szomszédságában.
A különféle pogácsáik, réteseik és a város egyik legjobb krémeséért egy látogatást mindenképpen megér. Jelenleg az üzlet specialitásai a különböző vajas sütemények: a Ruszwurm krémes, a rétesek és pogácsák. Ezek mellett változatos és klasszikus tortákat, valamint fagylaltokat kínál vendégeinek.
Kategória:   Gasztronómia


3. Onlineborozó - magyar és külföldi borok online
  Az onlineborozo.hu a 15 éve piacvezető Grape-Vine pincészet ital webáruháza. A hazánkban a nagy áruházak polcairól már jól ismert termékeink - La Fiesta borok, Édes Élmény borok online is!
Kategória:   Gasztronómia


4. Helyimenük
  A Helyimenük.hu célja, hogy látogatóit tájékoztassa a lokálisan elérhető éttermek napi menü kínálatáról. Oldalunk már több mint 9 vidéki városból regisztrált éttermeket, köztük: Pécs, Eger, Gyöngyös.
Kategória:   Gasztronómia


5. HACCP
  Mindenki aki élelmiszerrel ételekkel foglalkozik alapvető szabályoknak kell megfelelnie. Melyek ezek a szabályok nehéz lenne felsorolni de pont ehhez nyújt segítséget a HACCP hét alapelve. Persze mára a HACCP ennél sokkal többről szól, azon vállalkozások amelyek étellel, itallal élelmiszerrel foglalkoznak azoknak egyfajta biblia valójában egyfajta ISO minőségbiztosítási rendszer amely felsorolja az alapvető fontosságú szabályokat amelyeket be kell tartania a fenti vállalkozásoknak legyenek bár egyszerű sarki boltok, büfék vagy vendéglátóipari egységek a folyamataik során számba kell venni azokat a higiéniai alapelveket amelyek mellett biztonságosan képesek működni. El tudják kerülni az élelmiszerekkel együtt járó fertőzésveszélyes helyzeteket a szalmonella vírust. az allergiás ügyfelek veszélyeztetését többek között. Ez nem csak a dokumentáció gyártásáról szól hanem valóban fontos és életszerű szabályozásokat takar: hogyan tároljuk a különböző élelmiszereket a tojást, a sajtot, a tejet, a vajat a húsféléket és a fagyasztott élelmiszert. Hogyan semmisítsük meg a lejárt szavatosságú termékeket, hogyan mikor mossunk kezet. Egyszerűen hangzik de mégis a mindennapi életben nem mindig figyelünk oda ezekre a dolgokra. Pont ezért születnek a szabályzatok amelyek iránymutatást adnak mindennapi működésünkhöz nem pedig megváltoztatják azokat. Szóval aki el szeretné kerülni a fertőzéseket nem akar aggódni egy esetleges ÁNTSZ ellenőrzés miatt, annak javasoljuk a HACCP megvalósítását a saját üzletmenetükhöz igazodva.
Kategória:   Gasztronómia




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS