Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Antarik Túristaház
Link azonosító 4043
Cím Antarik Túristaház
Url http://www.antarik.cz
Leírás Az Antarik hegyi vendégház a Beszkidekban és Jávornik-hegységben gyönyörű természeti környezetében kínál szálláslehetőséget. Látogasson el felüdülni hozzánk.
Kategóriák Utazás
Kulcsszavak túristaház   Antarik   szállás
Dátum Mar 28, 2011
Kapcsolattartó neve Kalányos Mónika
Email Email küldés Kalányos Mónika
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Utazás kategóriában
1. Boutique Hotel Kristály Debrecen első boutiqhotele
  A nemrég átadott Boutique Hotel Kristály Debrecen a város első boutique típusú luxus hotele. A hotel Debrecen belvárosához közel helyezkedik el, ezért könnyen megközelíthető, bármilyen járművel érkezünk is. A minimalista stílusban berendezett kilenc kétágyas szoba kényelme és családias hangulata megadja az alaphangot a tökéletes pihenéshez. A debreceni hotelek közt igazi újdonságnak számít boutique hotelünk. A vendégek számára kínált szolgáltatásaink igen sokrétűek.
Fürdőházunk a tökéletes kikapcsolódás lehetőségét nyújtja egy-egy hosszú nap után, vagy akár közben. Négyszemélyes pezsgőfürdő, finnszauna, valamint merülő dézsa segít a testi-lelki kikapcsolódásban, élvezze masszázsainkat és fürdőnk kényeztető hatását. Konferenciatermünk legmodernebb technológiával rendelkezik, ezért kiváló helyszíne lehet kisebb rendezvényeknek, konferenciáknak, startupoknak és workshopoknak.
Extra szolgáltatásként a hotel melletti fogászati klinikánkon előzetes időpont egyeztetést követően várjuk vendégeinket fogászati szűrővizsgálatra, fogkőleszedésre, kisebb esztétikai kezelésekre.
Próbálja ki Ön is, látogasson el hozzánk és pihenjen, szépüljön nálunk! Címünk:
4031 Debrecen, István út 74.
Kategória:   Utazás


2. Alfatours
  Napjainkban kevesen tehetik meg, hogy hosszú időszakokra szabadságot vegyenek ki és hetekre hátrahagyják munkahelyi feladataikat vagy vállalkozásukat.
Kategória:   Utazás


3. Oliva Hotel
  Az Oliva Hotel és Étterem Veszprém szívében várja vendégeit.
Kategória:   Utazás


4. kaboka.com - Lovastábor, focitábor, panzió - lovak, lovasok, ló, lovaglás.
  A Kabóka Lovastanya öt patkós minősítésű, mely jelzi szolgáltatásink bő választékát és minőségi színvonalunkat. Modern panzió és lovarda épület, fedett medence, sportpálya és gyönyörű környezet fogad
Kategória:   Utazás


5. Magyarország megyéi
  Mi is Bács-Kiskun megye megyeszékhelye? Hú.. nem jut hirtelen eszedbe? Kínos ugye? Hát Kecskemét!Mi lehet az, mi lehet az..? Nem jut eszedbe? Ne kínozd magad, nyisd meg az oldalt és tudd meg amit akarsz.A magyarorszagmegyei.hu könnyen átl??tható és olvasható, jól összefoglalt bárki számára, kortól nemtől függetlenül.Tudtad, hogy Pest megye az ország legtöbb várossal rendelkező megyéje, 48 város található itt?Keresd meg most azonnal azt ami nem hagy nyugodni, ne várj vele egy percet sem.Keresse fel weboldalunkat!
Kategória:   Utazás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS