Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Kaszinó játékok
Link azonosító 4031
Cím Kaszinó játékok
Url http://kaszinojatek.eu/
Leírás Az unalmas élő kaszinó után itt az izgalmas online casino világa. A legjobb flash játékokkal játszhatsz a kaszinojatek.eu oldalon. Próbáld ki az agárversenyt, a francia roulettet vagy a black jack-et.
Kategóriák Szórakozás
Kulcsszavak kaszinó   játékok
Dátum Mar 24, 2011
Kapcsolattartó neve Tib
Email Email küldés Tib
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Szórakozás kategóriában
1. Motoros játékok ingyen,
  Csíped a sebességet? Élvezed a szabadságot? Gyere velünk és fedezd fel az ingyenes motoros játékok izgalmas világát. Ülj a kedvenceid, Rossi, Talmácsi vagy más sztárok csodagépének nyergébe és add át
Kategória:   Szórakozás


2. Ingyen játszható élvezetes játékok
  Lépj be a tényleg szórakoztató ingyen flash játékok világába! A játékuniverzumnál csak zsír internetes játékokat találsz.
Kategória:   Szórakozás


3. Kijutós játékok
  A mai divatos böngészőben futtatható játékok világában már nem trendi az, hogy két sablonos pálcikaember, ennél sokkal több kell.
Kategória:   Szórakozás


4. Bulvárhírek
  A mindig mindennel informált emberek honlapja. Ha témában akarsz lenni mindennel, ami bulvár hír, látogass meg.
Kategória:   Szórakozás


5. Cirkuszi produkciók rendezvényre
  Extrém showműsor és gyerekprogram

Ha rendezvényére extrém showműsort vagy gyerekprogramot keres, vegye fel velünk a kapcsolatot. Vállaljuk gála vacsorák és különböző rangos események artista fellépő művészeinek biztosítását a műsorrend összeállításától a lebonyolításig.

Repertoár
A repertoárban szerepel tűzszínházi-tűztáncos előadás, akrobatikus tűzzsonglőr műsor, bűvész, bohóc és mindenféle cirkuszi előadó a levegőakrobatáktól egészen a kisrendezvényekre kitalált óriásbuborék bemutatókig.

Profi előadók
Csak és kizárólag a legprofibb művészek, akik évek óta keményen dolgoznak a jobbnál jobb produkciókon, így garantáltan emelik a rendezvény fényét. Cirkuszi tematikájú komplett cirkuszi produkciók, modern LED zsonglőr előadások és könnyed gólyalábas műsorok teszik teljessé a szórakozást falunapokon, szüreti mulatságokon és születésnapi ünnepségeken.

Médiatartalom
Tekintse meg a weboldal portfólióját, ahol a gazdag médiatartalom segítségével betekintést nyer az előadások varázsába. Akár egy izgalmas LED zsonglőr produkció, akár a tűzzsonglőrök fantasztikus produkciója kelti fel érdeklődését, a cirkusz minden ágából ismerjük azt a tökéletes előadót, aki teljessé teszi rendezvényét.

Gyerekzsúr csomagok
Az izgalmas gyerekzsúr csomagok garantálják, hogy a gyerekprogramokon minden látogató önfeledten szórakozzon. Lufihajtogató bohóc, bűvész, zsonglőr és logikai játszóház, arcfestés és ugrálóvár biztosítása igény szerint. Az egyik legnépszerűbb kiegészítő ezeken felül az óriásbuborék show, ami egy vidám színpadi előadás, ami mellett a gyerekek gyakran az óriásbuborék játszóház foglalkozáson vesznek részt, ahol ők maguk is kipróbálhatják milyen pár pillanat alatt többszáz kisebb vagy néhány igazán óriási buborékot elkészíteni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!
Kategória:   Szórakozás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS