Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Szalai Zsolt Zenész
Link azonosító 3997
Cím Szalai Zsolt Zenész
Url http://www.zsoltizenesz.hu
Leírás Vállalom rendezvények zeneszolgáltatását, szintetizátorral, tangóharmonikával. Bővebb információért kérem látogasson el weboldalamra.
Kategóriák Vállalkozás
Kulcsszavak zenész   lakodalom   tangóharmonika
Dátum Mar 21, 2011
Kapcsolattartó neve Szalai Zsolt
Email Email küldés Szalai Zsolt
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Vállalkozás kategóriában
1. hullámkarton
  A legtöbb vevő nem szakember, nekik legtöbbször csak egy barna-barna hullámkarton, nem tudják megállapítani a különbséget.
Kategória:   Vállalkozás


2. Munkavédelem építőipari cégeknek
  Építőipari cégeknek kiemelten fontos a munkavédelem a mindennapi munkavégzés során. A Mebiz Bt. komplex munkavédelmi szolgáltatásokkal várja kedves ügyfeleit.
Kategória:   Vállalkozás


3. Napelemes rendszer
  A legjobb minőség-ár-érték arányú napelemes rendszereket kínáljuk Önnek! Cégünk 2007 óta, lassan 10 éve aktívan működik. Referenciáink között megtalálhatóak a kisebb 250W -os akkumulátoros napelem rendszerektől a 10kW, 20kW visszatáplálós rendszereken át a nagy napelem farmok telepítése is.

A napelem környezetbarát, hangtalan, és ingyen termeli nekünk az elektromos áramot. Az elmúlt években jelentősen lecsökkentek a költségek, és ma már akár 4-6 év alatt is megtérül a napelemes rendszer befektetés! Lehetőség van állami támogatással a villanyszámlánkat lecserélve részletre is vásárolni. Jelenleg, talán a legjobb befektetés a világon!
Kategória:   Vállalkozás


4. Duguláselhárító mester
  Duguláselhárítót keres? Ne keressen tovább mi itt vagyunk. A legjobb, hogy ha már most elmenti a számunkat SOS Duguláselhárító mester néven. Hogy miért? Azért, mert mi vállaljuk a sürgős eseteket is! Mi a nap huszonnégy órájában elérhetőek vagyunk, minket bármikor fellehet hívni. Tudjuk, hogy a dugulás, és a csőtörés nem válogat, azok akár éjszaka, vagy hajnalban is jelentkezhetnek. Épp ezért minket ekkor is fellehet hívni. Keressen minket bizalommal!
Kategória:   Vállalkozás


5. World Stars cikkek a nagyvilágból
  Az idei évben 2017 júniusában új szerkesztésként indult el az oldalunk a World Stars. NEm sok kategória kerül napvilágra. Összesen belföld, külföld, egyéb és blog rendszer szerint. Maguk az írások havonta fognak megszületni, természetesen vannak, illetve lesznek - ergo előfordulhat, hogy havonta 2, de három cikk is napvilágra kerül. Az olvasás után kérdéseket is feltehetnek az irányunkba, ugyanis van olyan szerkesztő, ki a kérdésekre is válaszolni fog. Mindezeken kívül a szöveges tartalmak átlagos mérete 1000 karakter nagyságúak lesznek. A blogozás adott, valamint ha Önök szeretnének cikket küldeni lehetséges megoldások közé tehető. Kellemes olvasásokat kívánunk!
Kategória:   Vállalkozás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS