Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Szerszám nagykereskedelem
Link azonosító 3562
Cím Szerszám nagykereskedelem
Url http://madalbal.hu
Leírás Madal Bal szerszám nagykereskedelem, több mint kétezer szerszám közvetlenül a gyártótól. Az Extol, Heron és Fortum szerszámok Magyarországi kizárólagos forgalmazója.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak szerszám   kéziszerszám   nagykereskedelem
Dátum Jan 3, 2011
Kapcsolattartó neve Kalányos Mónika
Email Email küldés Kalányos Mónika
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Babaáruház Budapest
  Stíle Baby Interio – bababútorok, gyermekbútorok és ifjúsági bútorok széles választéka. Különleges babaszoba berendezések és kiegészítők kedvező áron.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Star Elektro
  A Star Elektro használt, de minőségi, vagy felújított laptopokat, notebookokat értékesít elérhető árakon.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Vasi Bi-For Kft.
  Cégünk építőipari munkák kivitelezésével, illetve a hozzájuk kapcsolódó állványozási munkálatokkal foglalkozik. Komplett házak építése, állványozás, épületek hőszigetelése, felújítása, festés-mázolás, gipszkartonozás és burkolás területén is számíthat szakértelmünkre. Helyszíni felméréssel, szaktanácsadással, anyagszükséglet-számítással és anyagbeszerzéssel, valamint ingyenes árajánlat készítésével segítjük ügyfeleinket. Célunk, hogy ügyfeleink megbízásait tudásunk legjavát nyújtva, magas színvonalon, pontos határidőre elvégezzük. Hiszünk abban, hogy a legjobb reklám az elégedett megrendelő. Munkánk során több gyártó termékeit is használjuk; számunkra nem a márkanév, hanem a minőség a fontos. Magánszemélyek és cégek számára egyaránt rendelkezésre állunk szolgáltatásainkkal. Vállalkozásunkat Vas megyében, Szombathelyen működtetjük, de Magyarország egész területén vállalunk munkát. Nyitottak vagyunk külföldi megrendelőink felé is.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Egészség webáruház
  Egészség webáruházunkban széles választékban forgalmazunk, egészséggel, és egészségmonitorozással kapcsolatos termékeket. Kínálatunkban csal megbízható és világhíres márkák termékei találhatók meg.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. D-Buli Kft Rendezvénytechnikai eszközök bérbeadása
  A Vas megyei Balogunyomban működő D-Buli Kft. 2004 óta foglalkozik rendezvénytechnikai eszközök bérbeadásával és komplett rendezvények lebonyolításával. Tevékenységét elsősorban Vas megyében végzi, de eszközkölcsönzési, rendezvényszervezési szolgáltatásaival akár az ország egész területén örömmel áll ügyfelei rendelkezésére. Célja a folyamatos műszaki-technikai fejlesztések révén – a rendezvények komplex kiszolgálása, a megrendelők változó igényeinek kielégítése, a minőség és a megbízhatóság jegyében. A sátor bérbeadás mellett kiegészítő szolgáltatásokat is vállalnak: esküvői sátrak, rendezvénysátrak, nagyméretű sátorrendszerek helyszínre szállítását, összeállítását és bontását, berendezését, fűtését, világítástechnikai és egyéb kapcsolódó feladatok elvégzését igény szerint. A cég zenei műsorok értékesítésével is foglalkozik: a D-Buli Kft. az énekesnő Rony országos, illetve a Delta zenekar Vas megyei koncertjeinek kizárólagos szervezője.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS