Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Vállalkozó Tanoda üzleti-marketing képzés Bp. Pécs
Link azonosító 3409
Cím Vállalkozó Tanoda üzleti-marketing képzés Bp. Pécs
Url http://www.vallalkozoi-tanfolyamok.net
Leírás Üzleti képzések, vállalkozás felpörgető és marketing tanfolyamok Budapesten és Pécsett a Vállalkozó Tanodánál! Személyre és vállalkozásra szabott kisvállalati marketing tanácsadás!
Kategóriák Oktatás
Kulcsszavak vállalkozói tanfolyamok   üzleti képzések Budapest   marketing oktatás Budapest   kisvállalati marketing   vállalkozásfejlesztés   pályázatíró képzés Budapest   vállalkozás indítása
Dátum Nov 23, 2010
Kapcsolattartó neve Weinzierl Anett (Vállalkozó Tanoda)
Email Email küldés Weinzierl Anett (Vállalkozó Tanoda)
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Oktatás kategóriában
1. JAVA programozó képzés Budapesten
  Mindig is érdekelt az informatika, és értesz egy kicsit a JAVA-hoz? Segítségével képes lehetsz egyszerűbb Java alapú alkalmazásokat létrehozni, de magas szintű progikat is írhatsz.
Kategória:   Oktatás


2. OKJ és TÜV hegesztő képzések
  Cégünk rendszeresen indít OKJ, valamint TÜV minősített hegesztő képzéseket az ország nagyobb városaiban. Arra is lehetőséged van, hogy a tanfolyamot kihagyva, csak a vizsgára jelentkezz.
Kategória:   Oktatás


3. Masszázs tanfolyam
  Orvosi masszázs és masszázs tanfolyam Debrecen belvárosában! Nálunk szakértőktől sajátíthatja el a különféle masszázsok technikáját.
Kategória:   Oktatás


4. Kézápoló és Műkörömépítő tanfolyam Győr
  A Kézápoló és műkörömépítő tanfolyam olyan bizonyítványt ad tanulóink kezébe, ami előfeltétele a műkörmös szakma folytatásának, illetve a vállalkozói igazolvány kiváltásának. Minden képzésünk kifejezetten gyakorlatorientált és minden tanulónk igazi modelleken tudja tanulni és kipróbálni tudását. A tanfolyamokat magasan képzett mester oktatók tartják miközben tanulóink a legmagasabb minűségű anyagokkal dolgozhatnak.
Aki műkörmös tanfolyamunkon vesz részt, garantáltan sikeres szakmához jut, hiszen saját kreativitását élheti ki miközben több száz színes anyagból épít műremeket, valamint a szépségszakma egyik legjobban jövedelmező szektorában dolgozhat.
A vizsgák sikeres letétele után EUROPASS bizonyítványt kapnak kézhez, amit több európai nyelven is kiállítunk, ezzel biztosítva, hogy tanulóink Európában és világszerte is hasznosítani tudják tudásukat.
Kategória:   Oktatás


5. Vállalkozó Tanoda üzleti tanfolyamok Pécsett
  Üzleti képzések, vállalkozás felpörgető és tanfolyamok Pécsett a Vállalkozó Tanodánál! Pályázatíró és Projektmenedzser képzések. Kihelyezett vállalati, céges üzleti tanfolyamok országszerte!
Kategória:   Oktatás
Kereskedelem/Szolgáltatás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS