Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
T-MARKT PORSZÍVÓ
Link azonosító 3045
Cím T-MARKT PORSZÍVÓ
Url http://www.porszivo.ws
Leírás A világ piacvezető, professzionális porszívórendszer a T-Markt Szakáruháznál! 1991 óta több mint 50.000 elégedett ügyfél!


Gondoktól mentes takarítás, tökéletes portalanítás, halk csendes működés, porallergiás panaszok csökkenése. Mind ez csak a T-Markt központi porszívórendszerével lehetsége
Kategóriák Lakás/Lakberendezés
Kulcsszavak PORSZÍVÓ   KÖZPONTI PORSZÍVÓ
Dátum Sep 30, 2010
Kapcsolattartó neve POLGÁR EDIT
Email Email küldés POLGÁR EDIT
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Lakás/Lakberendezés kategóriában
1. Építészmérnök - modern háztervek készítése!
  A több mint 20 éve alapított SzeRaKo Csoport Építésziroda teljes körű szolgáltatást nyújt a lakóépületek, ipari épületek tervezésétől az engedélyeztetésen át a kivitelezés befejezéséig.
Legfontosabb tevékenységünk az építészeti háztervezés, melyet a SzeRaKo Kreatív háztervezési folyamatunk alapján teljes ügyintézéssel végezzük. Az igények megismerése után színes koncepció terveken mutatjuk be az ötleteinket, melyeket a vázlattervek készítése során pontosítunk, majd következik a teljes számítógépes tervfeldolgozás. Lefolytatjuk a bejelentési és engedélyezési eljárást, elkészítjük az épület kiviteli terveit. Igény szerint, belsőépítészettel és külső vagy belső látványtervekkel egészítjük ki a terveket. Kivitelezési ajánlatunk elfogadásakor az épületet szerkezet- vagy kulcsrakészen felépítjük, melyre garanciát vállalunk. Építészeti referencia bázisunk 200-nál is több épületet tartalmaz, a legszebbek számos szakmai folyóiratban bemutatásra is kerültek. Legyen Öné a következő, keressen fel minket!
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


2. Mapei fugázási ötletek mozaikokhoz
  A design fugázáshoz ad a Mapei gyakorlati tanácsokat és ötleteket. A Mapei fugákkal szakszerűen fektetett mozaik tartós és ízléses dísze szinte bármely felújított felületnek a lakásban.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


3. Bútor a Next-től
  Kényelmesen, gyorsan és megfizethető áron szeretné berendezni otthonát? A Next Bútor webáruháza pont ezeket kínálja Önnek. A hálószobától a konyháig otthonát könnyedén berendezheti kínálatunkból .
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


4. Beltéri ajtók
  Beltéri ajtó választásnál az egyik legmeghatározóbb tényező a minőség és mellette a design.Minőség mellett nem mehetünk el,hiszen nem egy évre választunk beltéri ajtó.Hosszú időn keresztül képezik otthonunk részét.Funkcionalitása mellet a terek elválasztásában is meghatározó szerepet töltenek be.A megrendelőink által kiválasztott ajtókat kiszállítjuk és beépítjük.A szolgáltatásunk egészen az elképezéstől a kivitelezésig tart.Szakértelemmel és készséggel várjuk leendő megrendelőinket.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


5. Fürdőszoba bútor webáruház
  Jelenleg Ravak, Riho, Scavos, Sapho Erra, Noralex, Verita márkájú fürdőszoba bútorok közül választhat
fürdőszobájába. Hagyományos, design, minimál, rusztikus stílusban, több száz fürdőszoba bútor.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS