Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Napellenzőportál
Link azonosító 2890
Cím Napellenzőportál
Url http://www.napellenzoportal.hu
Leírás Markilux napellenzők.
Kategóriák Vállalkozás
Kulcsszavak napellenző   árnyékoló
Dátum Sep 20, 2010
Kapcsolattartó neve Pásztor Tamás
Email Email küldés Pásztor Tamás
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Vállalkozás kategóriában
1. Univill-Trade Kft.
  A debreceni Univill Trade Kft. egyedülálló megoldásokkal rendelkezik az elektromos kivitelezés és tervezés területén. Cégünk fő profilja az elektromos hálózat és villamos hálózat tervezése és kivitelezése. Vállaljuk még kisfeszültségű kapcsoló-berendezések és irányitástechnikai berendezések, energiatakarékos transzformátor állomások gyártását is. Továbbá nagyfeszültségű transzformátor állomások, kisfeszültségű hálózatok és hálózati transzformátor állomások tervezésével és kivitelezésével is egyaránt foglalkozunk. Számunkra fontos az energia gazdálkodás, ezért minden esetben energiahatékony megoldásokra törekszünk. Keressen minket bátran és terveztesse nálunk nagyfeszültségű transzformátor állomását, kisfeszültségű hálózatát vagy akár villamoshálózatát. Címünk: 4002 Debrecen, Ragoda dűlő 5.
Kategória:   Vállalkozás


2. Burkolás Ewk, csempézés hidegburkolás árak
  A Burkolás Ewk hidegburkoló szolgáltatást kínál az építőiparon belül. Csempézés Budapesten és környékén garanciával. Fürdőszoba wc nappali terasz lépcső garázs lábazat hidegburkolás.
Kategória:   Vállalkozás


3. Vízvezeték Szerelés Szeged 36-20-397-2196
  Vízvezeték szereléssel már 11 éve foglalkozunk, a vízvezeték szerelésen belül csőtörések javításával és háztartási gépek bekötésével.
Kategória:   Vállalkozás


4. Abisa
  Társasházkezelés, Ingatlan üzemeltetés.
Társasházak, szövetkezetek, irodaházak, sport és ipari létesítmények, közintézmények teljes körű üzemeltetését vállaljuk Budapest és Pest megye területén.
Kategória:   Vállalkozás


5. ZsindelyesTetőFedés
  Csapatunk 10 éve foglalkozik tetőfedéssel, javítással és karbantartással. Jóhírünket a kiváló, precíz munkavégzés mellett, jó hangulatú, összeszokott , rendszerető brigádunknak és fő irányvonalunknak a zsindelyes tetőfedésnek köszönhetjük. Büszkék vagyunk arra, hogy a legjobb minőségű zsindelygyártó cég, az IKO, minket választott a első számú kivitelező partnerévé Magyarországon! Csúcsminőségű tetőfedési szolgáltatásokat és hosszútávú eredményeket nyújtunk ügyfeleink számára, Budapesten és környékén.
ZSINDELYEZÉS
A legújabb tetőfedési forma egyszerűen és költséghatékonyan kivitelezhető, mégis a legidőtállóbb megoldásnak bizonyul napjainkban. Palatető vagy tönkrement zsindelytető felújításnál a legpraktikusabb és legszebb megoldás, ugyanis nincs szükség a tető bontására, csak lefedjük a tönkrement részt. Számos zsindelyfajtából szakembereink segítenek személyre szabottan az Önnek legmegfelelőbb alapanyag kiválasztásában. Praktikussága mellett az esztétikai elvárásoknak is eleget tesz: nem csak a jégeső ellen nyújt védelmet, de rengeteg színben és formában kapható. A zsindelyek újrahasznosított alapanyagból készülnek, így sok esetben a környezetvédelmi elvárásoknak is megfelel.

Vállalatunk olyan külföldi szakemberekkel bővítette csapatát, akik hatalmas tapasztalattal rendelkeznek zsindelyezés területén, így garantálva a minőségi tetőszerkezet kialakítását.
Kategória:   Vállalkozás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS