Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Palatető felújítás
Link azonosító 273
Cím Palatető felújítás
Url http://www.palaszerviz.hu
Leírás
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Lakás/Lakberendezés
Kulcsszavak
Dátum Nov 18, 2008
Kapcsolattartó neve
Email Email küldés
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. TETŐ-King Kft.
  Egy minőségi munkát végző, precíz, pontos és megbízható bádogost keres? Tetőfedéssel, illetve tetőszigeteléssel kapcsolatban lenne szüksége profi segítségre?
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Magyar Endre duguláselhárító
  Makacs dugulással áll szembe? Keressen engem és csapatomat a nap 24 órájában, ünnepnapokon is, ha minőségi munkát szeretne, gyorsan, garanciával!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Bau-Trans Kft. eszközök
  A BauTrans Kft. megalakulás óta fejleszti a járműflotttáját, hogy a kezdeti túlméretes szállítási feladatokat ellátó teherautók mellett egyéb, akár géptelepítésii feladatokat is el tudjon látni.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Rágcsávók Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
  Cégünk immáron több mint 26 éve foglalkozik kártevőirtással, elsősorban Szombathelyen, Vas megyében, valamint kisebb részben Zala-, Veszprém- és Győr-Moson-Sopron megyékben. Fő tevékenységünk elsősorban a lakosság részére történő szolgáltatás, rovar-, rágcsáló- és egyéb kártevőirtás formájában, továbbá mezőgazdasági tevékenység keretében történő épület, magtár, siló, stb., és a különböző ömlesztett vagy zsákos termény (gabona) fertőtlenítése, rovarirtása foszfin (Foszforhidrogén-PH3) gázzal. Tevékenységünk kiterjed a fentieken túl a faanyagvédelemre is, így régi, muzeális, fából készült használati és egyéb tárgyak, faszerkezetek rovarmentesítésére is. Elhivatott szakemberként ügyfeleink számára szakszerű segítséget nyújtunk a megelőzésben, szükség esetén pedig korszerű és megfelelő eszközökkel végezzük el az irtást. A rágcsáló- (egér, pocok, patkány, stb…) és rovarirtás (bolha, poloska, légy, csótány, stb.), a gabona és szemes termény gázos fertőtlenítése és rovarirtása, a síktárolók, raktárak és épületek fertőtlenítése és rovarirtása, a darázsirtás és egyéb szezonális rovarok elleni védekezés, a nyest- és galambriasztás, a gyomirtás és a HACCP szerinti kártevőirtás egyaránt szakterületünk. A ránk bízott munkákat rövid határidővel és teljes garanciával végezzük, fizikai-mechanikai, biológiai-élettani és vegyi módszerek együttes alkalmazásával, az emberi egészség és környezet terhelése nélkül. Nem csupán az ártalom felszámolása és a mentesítés, de az elért mentesség folyamatos fenntartása is célunk.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Esküvőre zeneszolgáltatás? Esküvőspecialista!
  Válasszák esküvőjük napjára az esküvői DJ szolgáltatásait! Nemcsak zenéről gondoskodunk, hanem esküvőre hangosítás nyújtásáról is. Az esküvőre DJ szolgáltatás mellé akár dekorfényeket is alkalmazunk.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS