Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Moksa Elixír a csoda csepp, egy csepp harmónia
Link azonosító 2625
Cím Moksa Elixír a csoda csepp, egy csepp harmónia
Url http://www.csodacsepp.hu
Leírás Moksa Elixír a csoda csepp, egy csepp harmónia
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak Moksa Elixír   moksa   csoda csepp   homeopátia   dr Domján László   Dr Márkus István   Bencze Ilona   Radnits Teréz   alvászavar   szorongás   agy   depresszió   harmónia   nyelvoktatás   tanulás   rezgés terápia  
Dátum Jul 12, 2010
Kapcsolattartó neve Radnits Teréz
Email Email küldés Radnits Teréz
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Arcüreggyulladás esetén terápiák
  Az arcüreggyulladás tünetei közül a legjellegzetesebb a felső fogsor fájdalma. Felnőtteknél a gyulladás többnyire csak az egyik oldalon jelentkezik, kifejezetten nagy a kockázata azoknál, akik ferde orrsövénnyel rendelkeznek. Az arcüreggyulladás tünetei közé tartozik a sárgás-zöldes orrfolyás, a kezdetben száraz, később hurutossá váló köhögés, az étvágytalanság, éjszakai köhögés. Mivel baktériumok, vírusok vagy gombák okozzák, kezelésében az elsődleges cél a kórokozók elpusztítása és az általuk keltett gyulladás megszüntetése. Az arcüreggyulladás kezelése otthon hatékony lehet természetes módszerekkel, pl. tisztító légzés gyakorlásával.
Kategória:   Élet/Egészség


2. Arcápolás és a c-vitamin.
  A cikkek segítségével az arcápoláshoz szükséges vitaminokat ismerhetjük meg. Az arcápoláshoz elengedhetetlenek a megfelelő vitaminok pótlása. A c-vitamin számos élettani folyamatban játszik fontos szerepet. Erősíti az immunrendszert, valamint elengedhetetlen a bőr, valamint egyéb kötőszövetek védelméhez, fenntartásához és gyógyulásához egyaránt. Továbbá a bőr fiatalságához szükséges kollagén termelődéséhez is elengedhetetlen a c-vitamin.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Dentabo fogászat Zugló
  Budapest 14. kerületében található a Dentabo Bt. rendelője. Számtalan fogászati probléma megoldásában tudunk segíteni pácienseinknek.
Kategória:   Élet/Egészség


4. Now termékcsalád.
  A Now termékek minőségi és megfizethető, természetes termékek, amelyeknek köszönhetően hatékonyan támogatható az egészség. A termékcsalád tagjai között találhatóak vitaminok, különféle étrend-kiegészítők és ásványi anyagok egyaránt. A céget Elwood Richard alapította 1968-ban, amelynek célja az volt, hogy elérhető áron kínáljanak olyan termékeket, amelyek segítségével támogatható az egészség.
Kategória:   Élet/Egészség


5. A d-mannóz jótékony hatásai.
  A d-mannóz a húgyúti és a húgyhólyag fertőzéseinek kezelésére alkalmazható termék, amelynek tulajdonságait részletesen ismerhetjük meg a cikkek segítségével. A d-mannóz egy hat szénatomos cukor, amely a gyümölcsökben és zöldségekben is jelen van. A legnagyobb d-mannóz forrás az áfonya, amely segítségével a hasi zsír is csökkenthető.
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS