Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Koktél Mánia
Link azonosító 2549
Cím Koktél Mánia
Url http://koktelmania.hu
Leírás A Mojito, a Tequila Sunrise, a Pina Colada vagy éppen a csodás Margarita koktélok mellett több mint száz különleges mégis játszi könnyedséggel elkészíthető koktél recept vár a koktelmania.hu oldalán.
Kategóriák Gasztronómia
Kulcsszavak koktélok   receptek   italok
Dátum Jun 24, 2010
Kapcsolattartó neve adash
Email Email küldés adash
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Gasztronómia kategóriában
1. Palóc Sajtút
  A következőkben Palócföld mutatkozik be a kézműves sajtkészítők oldaláról. Ők adják a Palóc Sajtkészítők Hálózatának magját. Találnak köztük kis családi gazdaságokat, és kis üzemeket is.
Kategória:   Gasztronómia


2. Mega-recept
  Itt minden receptet megtalálsz ami a sütéssel és főzéssel kapcsolatos!

Receptekkel tömve nap mint nap.
Kategória:   Gasztronómia


3. Zöld tea
  A zöld tea története, hatása, elkészítése, fajtái. Egy helyen minden a zöld teáról, a fogyókúrától a zöld tea kapszuláig, Japántól Kínáig.
Kategória:   Gasztronómia


4. Exkluzív csokoládé, mely Téged is rabul ejt!
  A világ egyik leghíresebb exkluzív csokoládéjának megalkotója a baszk születésű Robert Linxe. 1977 után belefogott az azóta is az életét jelentő vállalkozásba, a La Maison du Chocolat-ba.
Kategória:   Gasztronómia


5. HACCP
  Mindenki aki élelmiszerrel ételekkel foglalkozik alapvető szabályoknak kell megfelelnie. Melyek ezek a szabályok nehéz lenne felsorolni de pont ehhez nyújt segítséget a HACCP hét alapelve. Persze mára a HACCP ennél sokkal többről szól, azon vállalkozások amelyek étellel, itallal élelmiszerrel foglalkoznak azoknak egyfajta biblia valójában egyfajta ISO minőségbiztosítási rendszer amely felsorolja az alapvető fontosságú szabályokat amelyeket be kell tartania a fenti vállalkozásoknak legyenek bár egyszerű sarki boltok, büfék vagy vendéglátóipari egységek a folyamataik során számba kell venni azokat a higiéniai alapelveket amelyek mellett biztonságosan képesek működni. El tudják kerülni az élelmiszerekkel együtt járó fertőzésveszélyes helyzeteket a szalmonella vírust. az allergiás ügyfelek veszélyeztetését többek között. Ez nem csak a dokumentáció gyártásáról szól hanem valóban fontos és életszerű szabályozásokat takar: hogyan tároljuk a különböző élelmiszereket a tojást, a sajtot, a tejet, a vajat a húsféléket és a fagyasztott élelmiszert. Hogyan semmisítsük meg a lejárt szavatosságú termékeket, hogyan mikor mossunk kezet. Egyszerűen hangzik de mégis a mindennapi életben nem mindig figyelünk oda ezekre a dolgokra. Pont ezért születnek a szabályzatok amelyek iránymutatást adnak mindennapi működésünkhöz nem pedig megváltoztatják azokat. Szóval aki el szeretné kerülni a fertőzéseket nem akar aggódni egy esetleges ÁNTSZ ellenőrzés miatt, annak javasoljuk a HACCP megvalósítását a saját üzletmenetükhöz igazodva.
Kategória:   Gasztronómia




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS