Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
QR-kód, mobilkód, mobilkód generátor
Link azonosító 2499
Cím QR-kód, mobilkód, mobilkód generátor
Url http://www.qr-kod.hu
Leírás Ingyenes mobilkód generáló honlap. Sms, e-mail, honlapcím, google maps cím stb. generálás.
Kategóriák Internet
Kulcsszavak qr-kód   mobilkód   mobilkód generátor
Dátum Jun 24, 2010
Kapcsolattartó neve Kovács Géza
Email Email küldés Kovács Géza
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Internet kategóriában
1. Linkgyűjtemény
  Miért költenél vagyonokat hirdetési kampányokra, ha ingyen is népszerűsítheted a weblapod? A linképítés egy ingyenes megoldás a honlapod népszerűsítésére és ehhez csak néhány jó webkatalógus kell!
Kategória:   Internet


2. CloudVps.hu
  A legnagyobb háttértárat biztosító saját szerver megoldásokat itt találja! Teljes virtualizációval, korlátok nélküli, kedvező árú vps szerver itt;100 Ft-tó 32 e Ft-ig!
Kategória:   Internet


3. Inspirációk az élet minden területére
  A Szépelgő ugyan a személyes blogok közé sorolandó, de fő vonalakban inspirációval foglalkozik. Igaz, ezt a témát rendkívül sokféle irányból közelíti. Klasszikus design témákat és összeállításokat készít, amik közé egy-egy DIY poszt is becsúszik. Előkerülnek írások utazásról, ünnepi és más szokásokról, és akár egy-egy történelmi kitekintés is belefér. Ám az érdekesebb bejegyzések, már kifejezetten a pozitív életszemlélet jegyében születtek, bár a Küldetés részben azt is kifejtette, hogy szeretne a valóság talaján maradni, talán éppen ezért néha elég kiosztósra sikeredett egy-egy bejegyzés. Például az Ördögi Valentin-nap című poszt, amiben összefoglalta miért nem szereti a rosszmájú megjegyzéseket a szerelmesek napja kapcsán, és megpróbált rávilágítani a mögöttes okokra is, bár szerencsére nem esett ki a szerepéből és megmaradt a személyes vélemény szintjén. Azonban Az ünnep helye a szívben van című bejegyzésében már elég komoly gondolatokat fogalmaz meg, szintén egyfajta tükröt tartva a fanyalgóknak. Van egy-két érdekes ötlet is, például az Anomália sztorik, amik hétköznapi, megtörténtén esetek az emberiesség és odafigyelés megnyilvánulásáról, valamint a Siker, kudarc, rögös út című sorozatnak ígért téma, ami egyfajta gyűjteménye annak, hogy milyen kudarcok előztek meg egy-egy legendás sikert. Még elválik, hogy megnyeri-e a közönséget ez a sokirányú inspirálódás, mindenesetre érdekes színfolttá válhat a személyes blogok táborában.
Kategória:   Internet


4. chat
  A chatelo.hu az egyik legrégebbi chat oldal. A chat hőskorában indult,
jelenleg közel 40.000 regisztrált chat taggal rendelkezik.
Kategória:   Internet


5. Patronok webáruháza
  A PatronBolt webáruházban patronok, tonerek és nyomtatók széles választéka vár. Az egész ország területére szállítunk, akár ingyenes házhozszállítással.
Kategória:   Internet
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS