Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Csoportos létszámleépítés portál
Link azonosító 2193
Cím Csoportos létszámleépítés portál
Url http://www.letszamleepites.info
Leírás A csoportos létszámleépítés az elmúlt időszakban számos munkavállalót érintett. A csoportos létszámleépítés jogszerű eszköz és a gazdasági szükségszerűségek miatt sok esetben elkerülhetetlen. A csoportos létszámleépítés azonban nem szabályok nélküli, mind az EU, mind a hazai munkajog szabélyokhoz köti a csoportos létszámleépítés végrehajtását a munkavállalók és munkaerőpiac megfelelő működése érdekében.
Kategóriák Gazdaság
Kulcsszavak létszámleépítés   csoportos létszámleépítés   munka   munkajog   elbocsátás   felmondás
Dátum Apr 13, 2010
Kapcsolattartó neve lesliehalas
Email Email küldés lesliehalas
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Gazdaság kategóriában
1. ingyenügyvitel
  Magyarország legnagyobb ingyenes ügyviteli programokkal foglalkozó tematikus link gyűjteménye. Ingyenes ügyviteli programok gyűjteménye. Ingyenes ügyviteli program portál. Magyarország ingyenes ügyviteli szoftver fejlesztői egy helyen. Válasszon profi megoldást ingyen vagy a legkedvezőbb ár érték arányban. Széleskörű választék és tájékoztatás. Induló vagy már meglévő vállalkozások számára kínálunk ingyenes ügyviteli megoldásokat. Kettős könyvelő Bér Számlázó Raktár-Készletkezelő Eva Egyszeres útnyilvántartó programokat. A következő szolgáltatások érhetők el a honlapunkon: ingyenes számlázó programok letöltése integrált ügyviteli ügyviteli rendszer hogyan válasszunk ügyviteli rendszert vállalatirányítási rendszer ügyviteli tárgyi eszköz számlázó pénztár program ingyenes programok ingyenes raktárkezelő letöltés könyvelő program vállalkozások számára program egyben Ügyviteli programok vállalatirányító szoftverek vállalatirányító kettős könyvelő. Jobban átlátja a cége működését naprakész kimutatásokkal. Jelentős profit növekedést érhet el ha fejlett integrált ügyviteli rendszert használ gazdasági döntéseit így még időben meghozhatja.
Kategória:   Gazdaság


2. Mezőgazdasági gépek és gépalkatrészek
  Vállalkozásunk a Nyírségben, Nyíregyházától 22 km-re Kállósemjénben található. Fő profilunk a mezőgazdaságban bevált, elterjedt erőgép és munkagép alkatrészek forgalmazása.
Kategória:   Gazdaság


3. SZITEP Kft.
  A SZITEP KFT célja ütemben kialakítandó ipari park, inkubátorház, oktatási és szolgáltató központ együttes létrehozása, mely alkalmas a felépítmények és földterületek hasznosítására, munkahelyteremtés
Kategória:   Gazdaság


4. Videoton Számítástechnika és Automatika termékkata
  A Videoton Számítástechnikai Gyár és a Videoton Automatika 1970-1990. évek között gyártott termékeit mutatja be.
Kategória:   Gazdaság


5. Inkasszó-Expressz Szolgáltató kft
  Fő tevékenységi körünk a cégalapítás, a követeléskezelés és adósságbehajtás, a biztosítókkal szembeni ügyekben való képviselet, valamint a termékdíj-fizetéssel kapcsolatos ügyintézés.
Kategória:   Gazdaság




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS