Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Szlovák cégalapítás Portál
Link azonosító 2065
Cím Szlovák cégalapítás Portál
Url http://www.szlovakcegalapitas.com
Leírás Szlovák cégalapítás:divat vagy valóban megéri? Mennyire véd a határon túli székhely? Mire jó és mire nem a szlovák cég? Mik a szlovák cég költségei? Hogyan adózik a szlovák cég? Mennyi idő alatt van meg a szlovák cégalapítás?
Kategóriák Vállalkozás
Kulcsszavak szlovák cég   szlovák cégek   szlovák cégalapítás   szlovák cég adózása   szlovák cég költségei
Dátum Mar 9, 2010
Kapcsolattartó neve fonokmester
Email Email küldés fonokmester
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Vállalkozás kategóriában
1. Kamasz és Fia Kft. - Sírkőkészítés
  Cégünk fő profilja a sírkőkészítés, ezentúl könyöklők, kerti bútorok, külső- és beltéri szökőkutak készítése műkőből, mészkőből, márványból és gránitból.
Kategória:   Vállalkozás


2. Bútor restaurálás
  Bútor restaurálás modern és hagyományos technikával. Otthonunk megjelenésében meghatározó szereppel bírnak a kárpitos bútorok, melyek sajnos az idő előrehaladtával elhasználódnak.
Kategória:   Vállalkozás


3. energetikai tanúsítvány
  Energetikai tanúsítvány készítése Budapesten adásvételi szerződéshez ill. bérbeadáshoz a helyszíni szemlétől számítva 1-2 munkanapon belül.

Mit mutat meg az energetikai tanúsítvány?
Az energetikai tanúsítvány egy eszköz, amely a lakás energetikai tulajdonságairól tájékoztat, valamint javaslatot tesz az energia megtakarítás lehetőségeire. A tanúsítvány megmutatja, hogy milyen szintű az adott épület energiahatékonysága. A tanúsítványban, általános esetben az épület éves energiafogyasztását hasonlítják össze (minden energiafajtát az előállításhoz szükséges primer energia váltószámmal korrigálva) egy ugyanolyan méretű, alakú és rendeltetésű épület energiafogyasztásával, amelyik éppen megfelel a jogszabályban rögzített pillanatnyi energetikai követelményeknek. A skála a legkedvezőbb „AA++” kategóriától a legkedvezőtlenebb „JJ” kategóriáig terjed. A „CC” kategória a mindenkori energetikai követelményszintnek éppen megfelelő épületet vagy lakást jelenti.
Kategória:   Vállalkozás


4. Napelemes rendszer
  A legjobb minőség-ár-érték arányú napelemes rendszereket kínáljuk Önnek! Cégünk 2007 óta, lassan 10 éve aktívan működik. Referenciáink között megtalálhatóak a kisebb 250W -os akkumulátoros napelem rendszerektől a 10kW, 20kW visszatáplálós rendszereken át a nagy napelem farmok telepítése is.

A napelem környezetbarát, hangtalan, és ingyen termeli nekünk az elektromos áramot. Az elmúlt években jelentősen lecsökkentek a költségek, és ma már akár 4-6 év alatt is megtérül a napelemes rendszer befektetés! Lehetőség van állami támogatással a villanyszámlánkat lecserélve részletre is vásárolni. Jelenleg, talán a legjobb befektetés a világon!
Kategória:   Vállalkozás


5. Company foundation in Hungary
  Full-range legal services from the establishment of a business association, via the legal review of the contracts made by the company or drafting contracts for the company
Kategória:   Vállalkozás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS