Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Pályázatírás hatékonyan
Link azonosító 14970
Cím Pályázatírás hatékonyan
Url https://wisesense.hu/
Leírás A WiseSense mikro-, kis- és középvállalkozásokat segít gazdaságfejlesztéssel kapcsolatos beruházási és fejlesztési céljaik elérésében.

Kiszolgálás, nem pedig kihasználás!

Több éves tapasztalattal és hatékony, átlátható működéssel valamint az alapértékeken felül folyamatos tudásfejlesztéssel a pályázatírás és projektmenedzsment területén, a legjobb gyakorlatok alkalmazásával.

A partnerek támogatása a pályázati folyamat minden szakaszában biztosított, beleértve a tervezést, a dokumentáció előkészítést, a beadást és a megvalósítást.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak pályázatírás   projektmenedzsment   EU forrás
Dátum Aug 20, 2023
Kapcsolattartó neve WiseSense Kft.
Email Email küldés WiseSense Kft.
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Esküvői fotózás Szeged
  Szegeden és vonzáskörzetében vállalok esküvői fotózást, de kérésre távolabbi helyszínekre is ellátogatok. Az esküvői fotózás a kedvenceim közé tartozik, hiszen ez a párok életének egyik legfontosabb napja. ezen a napon kötik össze az életüket, tehát ez egy igencsak meghatározó pillanat. Feladatom és hivatásom az, hogy ezen a napon a vőlegény és a menyasszony mellett legyek és minden pillanatukat megörökítsem. Az előkészületektől kezdve a ceremónián át egészen a lakodalom végéig dokumentálom az eseményeket. Az elkészült fotók ilyenkor még nyers állapotban vannak, ezért színkorrekciós utómunkázom őket, ezután kerülnek átadásra a már kész képek, rövid határidővel. A fotózás mellett az utómunkázást is szeretem, mert ilyenkor én is átélhetem újra az a párral töltött pillanatokat, átélhetem picit én is az ő izgalmukat. Örömmel tölt el, ha ott lehetek ezen a fontos eseményen, és én lehetek az az ember, akinek munkájának köszönhetően még az unokák is újra átélhetik az esküvő napján átélt örömöket, izgalmakat.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Orosz fordítás - Orosz fordító
  A rendszerváltás idején az akkoriban érettségizők nagy jótéteménynek érezték, hogy megszűnt az orosz nyelvoktatás, és a kötelező vizsga is. Persze, az orosz nyelv jelentősége nem lett kisebb. Sőt, az utóbbi néhány évben mintha egyre nagyobb jelentőségre tenne szert, és már nem politika okokból, hanem inkább gazdasági érdekből. Aki nem zetközi vonalon kereskedik, vagy gyárt, egyre kevésbé kerülheti el az orosszal való találkozást. Nem kell ettől megijedni, ebben sietünk segítségére: anyanyelvi orosz fordítóink, jogi,gazdasági és egészségügyi témákon át, az ipari, mezőgazdasági szövegek fordítását is vállalják. Keressen bennünket ha cégének, vagy Önnek - akár személyes ügyekben is - orosz fordításra lenne szüksége.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Engedély beszerzés, élelmiszer-higiénia
  Szakmailag magas színvonalú, megbízható segítségnyújtás új üzlet nyitásával, vagy meglévő átalakításával kapcsolatos élelmiszerhigiéniai és engedélyeztetési feladatok elvégzésében
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. költöztetés azonnal
  Honlapunkon minden olyan információ megtalálható ami a Budapesti költöztetéssel kapcsolatos.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Call Center Kalauz
  Első tanulmányunk, a „Telesales hatékonyság” magába foglalja mindazt, amire egy meglévő, vagy éppen most alakuló Call Centernek szüksége van.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS