Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




English School
Link azonosító 14923
Cím English School
Url https://englishschool.hu/
Leírás Egyedi és hatékony nyelvtanulás brit oktatási minta alapján, Budapesten. Anyanyelvű oktatóink segítségével gyermeke játszva tanulhat meg angolul. Tanfolyamaink több korosztály számára is elérhetőek 4-18 éves korig. Óvodás, alapozó, haladó, akár anyanyelvi- és vizsgafelkészítő csoportokkal szolgálunk. Tantermi oktatásunk mellett online elérhető programunkat is megtalálja. Az idei nyári programjainkról és tanfolyamainkról további információt a weboldalunkon talál.
Kategóriák Oktatás
Kulcsszavak Angol   Nyelvtanulás   Budapest
Dátum Apr 30, 2023
Kapcsolattartó neve English School
Email Email küldés English School
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Oktatás kategóriában
1. Nyelvtanfolyamok Budapesten
  A Berlitz nyelviskolának közel 130 éves gyakorlata van idegennyelvek oktatásában, körülbelül 600 nyelvstúdióban, világszerte. Amennyiben idegennyelvet akar elsajátítani Budapesten, akkor a Berlitz!
Kategória:   Oktatás


2. Lábápoló OKJ Képzés Győr
  Jelentkezzen most Lábápoló OKJ-s képzésre és ismerje meg Szépség-Kultúra Szakképző Iskolánkat. Alapításunk óta nagy hangsúly fektetünk a gyakorlatorientált és piaci igényeknek megfelelő képzéseknek.
Ezzel a mentalitással hoztuk létre lábápoló képzésünket is, amin keresztül tanulóink képesítést szereznek a pedikürös szakmában.
A tanfolyam során megismerkednek a résztvevők a szépészeti eljárások összességével mint a kézi és gépi pedikűr, illetve ortopédiai és anatómiai ismeretekre is szert tesznek. A képzés során igazi modellekkel dolgoznak tanulóink, így szereznek gyakorlati tapasztalatot amit rögtön hasznosíthatnak a bizonyítvány megszerzése után.
A vizsgák sikeres letétele után bizonyítványukat több nyelven is kiállítjuk, így garantáljuk, hogy bárhol érvényesíthetik szakmai tudásukat.
Kategória:   Oktatás


3. Aventinus Stúdió
  Az Aventinus Stúdió a római Torre di Babele Nyelviskola hivatalos magyarországi partnereként a legkülönfélébb olasz nyelvtanfolyamokkal várja kedves érdeklődőit.
Kategória:   Oktatás


4. Hegesztő képzés
  Az UTOLSÓ régi OKJ rendszerű tanfolyam. OLCSÓBB, GYORSABB! Kamatmentes részletfizetésre, Országosan! Fém alkatrészeket összeilleszteni nem is olyan egyszerű, mint ahogy az elsőre tűnik.
Kategória:   Oktatás


5. Creascola - Ismerje meg iskolánkat!
  Ismerje meg budaörsi magániskolánkat. Nyolcosztályos gimnáziumunkban NAT akkreditált oktatás folyik egy barátságos és inspiráló környezetben. Tudjon meg többet honlapunkról!
Kategória:   Oktatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS