Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Gránátalma hatásai, előnyei.
Link azonosító 14757
Cím Gránátalma hatásai, előnyei.
Url https://www.edenkert.hu/gyumolcs/gyumolcs-az-asztalon/granatalma-a-gyumolcsok-kiralya/7079/
Leírás A gránátalma egy sokoldalú vitaminbomba, amely az egészég és a szépség számára is számos gyógyhatásokat nyújt. Kiemelkedő antioxidáns, amely gazdag továbbá C-vitaminban és E-vitaminban egyaránt. Hatékonyan képes támogatni az immunrendszer megfelelő működését, valamint bizonyítottan hatékony antibakteriális és vírusellenes hatásokkal is bír.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak gránátalma   antioxidáns   gyógynövény  
Dátum Oct 7, 2022
Kapcsolattartó neve Fodor Gábor
Email Email küldés Fodor Gábor
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Eritritol, a természetes édesítőszer
  Az eritritol egy természetes édesítőszer, melynek édesítőereje 60-80%-a a cukorénak, de grammonként csak 0,2 kalóriát tartalmaz. Glikémiás indexe 0, így cukorbetegek is fogyaszthatják.
Kategória:   Élet/Egészség


2. Swimseal fülcsepp a fülgyulladás ellen
  Természetes anyagokból készült fülvédő csepp, mely összetételének köszönhetően vízlepergető réteget képez a külső fülben, ezáltal megvédve azt. A hatóidő átlagosan 3-4 óra.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Tyúkszem
  Olyan információk találhatóak meg az oldalon, amelyek nélkülözhetetlenek a tyúkszem eltávolításához, kezeléséhez, megelőzéséhez. A tyúkszem egy eléggé elterjedt és sok kellemetlenséggel járó betegség, példáúl ha a talpon jelenik meg, ami az egyik leggyakoribb, akkor olyan szintű fájdalmat okozhat ami már a járásunkat is befolyásolhatja. Oldalunk tartalmazza azon információkat amik szükségesek lehetnek a tyúkszem különböző módú kezeléseihez, megelőzéseihez és eltávolításához. Kitérün többek között az ehhez használatos eszközök szakszerű használatára is.
Kategória:   Élet/Egészség


4. Sószobák
  Sószobák, sóbarlangok és amit tudni kell róluk.
Kategória:   Élet/Egészség


5. Hogyan alakul ki a korai magömlés?
  Az elmúlt évtizedekben szakértők vették górcső alá a korai magömlést, és arra a kérdésre kerestek választ: Hogyan alakul ki a korai magömlés? Az összegyűjtött adatok alapján a szakértők ma már egyetértenek abban, hogy a korai magömlésnek két faja határolható el: az élethosszig tartó korai magömlés és a szerzett korai magömlés. Mindkettő komoly, és valód problémákat okozhat párkapcsolatilag, ha figyelmetlenül hagyjuk.
Az élethosszig tartó korai magömlés már az első szexuális élmény során felismerhető, egész életen át tart, és minden szexuális esemény során jelen van. Itt fontos tisztázni azonban, hogy az első szexuális élmények során fellépő korai ejakuláció még nem ad okot aggodalomra, sőt, szinte általánosnak tekinthető. Az intimitással való első találkozás alkalmával természetes módon minden férfit hamarabb ér orgazmus az új élmények és új ingerek miatt. A problémaként akkor jelentkezik, ha ez idővel nem változik meg, állandósul.

A korai magömlés az élet során később is, bármikor megjelenhet, ezt hívják szerzett korai magömlésnek. Ebben az esetben valószínűleg egy másik, testi, de még valószínűbb, hogy mentális zavar eredményeként jelenik meg.

További részletek az oldalunkon.
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS