Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Moonlight Ladies - Grafikai tervezés és Szövegírás
Link azonosító 14743
Cím Moonlight Ladies - Grafikai tervezés és Szövegírás
Url https://moonlightladies.hu
Leírás A Moonlight Ladies vállalkozás két egyedi tervezői szemléletmódot egyesít. Kreatív hozzáállással és értő figyelemmel dolgozunk ügyfeleinknek.
Ha ügyfelünk most indítaná vállalkozását, vagy elakadt a logó ötletelésben, vagy megromlott a kapcsolata a márkájával, akkor a Moonlight Ladies szeretettel várja, hogy szakmai rálátással segítse őt a nehézségek átlendülésében.
Vállaljuk ügyfelünk vállalkozásának egy impozáns logó, teljes arculat, szórólap és plakát megtervezését. Továbbá termékcsomagolás és címketervek, webdesign és weblap szövegírás, reklámcélú grafika, blog- és PR cikkek, valamint ajándékba mesék és novellák írása is kérhető.
Emellett házasulandó párokat is tárt karokkal fogadunk, hogy esküvőjük vizuális elemeit megtervezhessük!
Rövid, 1-2 perces videószerkesztést is vállalunk! (pl.: vállalat vagy termék bemutatása)
Két sajátos alkotói látásmód jobb, mint egy. A Moonlight Hölgyei megbeszélnek közösen mindent, kikérik egymás véleményét. Szeretnek közösen alkotni bevonva ügyfelüket is.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak grafikai tervezés   logó tervezés   esküvői meghívók
Dátum Sep 30, 2022
Kapcsolattartó neve Hajnal Adrienn
Email Email küldés Hajnal Adrienn
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. cnc megmunkálás és marás
  cnc világ rendítő megoldások
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Baba játék vásárlás
  Baba játékok és plüss figurák több korosztály számára. Szeretne gyermekének meglepetést okozni? Lepje meg baba és gyermek játékaink valamelyikével, kedvező házhozszállítási konstrukcióval.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Hóvirágkkt
  Mikor szoktunk koszorút készíttetni?Alkalmakra,ünnepekre,ajtó,asztal,ablak díszítésére.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Költöztetés, fuvarozás
  A Franko-költöztetés 1990 óta foglalkozik belföldi fuvarozással.Minőségi, garanciális költöztetést vállalunk!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Kvazar.cloud
  A Kvazar.cloud, korábbi nevén Kvazar-Micro CEE Kft., 2009-ben alakult meg, mint klasszikus informatikai nagykereskedés. A hagyományos nagykereskedelmi termékpaletta forgalmazójaként hamar felismerte, hogy a siker nem a processzorok, monitorok, jól bevált szoftverek kereskedelmi, logisztikai, és adminisztratív ügymeneteinek menedzselésében rejlik, hanem a hozzáadott értékben, hogy ne csak egy disztribútor legyen a sok közül.
A Kvazar 2012-ben elnyerte a Microsoft SPLA disztribútori szerződést Magyarországon, mellyel azóta is kizárólagosan rendelkezik.
Az újabb mérföldkő 2014-ben jött el, amikor a Microsoft cloud megoldásai kerültek fókuszba, ekkor lefektette a cloud üzleti modell alapjait. Kiderült, hogy a régi, klasszikus kereskedelmi megközelítés nem alkalmazható a Felhő üzletre, ezért megalakult a Kvazar üzletfejlesztési csapata, melynek komoly szerepe volt abban, hogy a Felhő termékek, konstrukciók terén komoly üzleti sikereket árjen el.
2016 mind szervezetileg, mind üzletileg kiemelt jelentőségű volt, ugyanis a Kvazar ebben az évben Microsoft CSP, azaz Microsoft Cloud Solution Provider szolgáltatás disztribútor/Indirekt Partner lett, melynek köszönhetően a Hosting és Cloud alapú üzleti modell kiteljesedhetett.
Így 2017-ben beértek a havi díjas, rugalmas IT megoldások, a szolgáltatásokon alapuló, egyedülálló módon automatizált és skálázható üzleti modell, amelynek köszönhetően már több, mint 10 000 volt a kezelt Microsoft CSP licencek száma.
2018-ban esett át a Kvazar a legjelentősebb változáson: cégneve Kvazar.cloud Kft.-re módosult, ugyanakkor erőteljesebb, megalapozott stratégiát alakított ki, amely megalapozta további sikerét, de fő fókuszában mindig is a partnerei, azaz Önök maradtak.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS