Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Kutyatáp | Kutyaeledel | Magicpet
Link azonosító 14670
Cím Kutyatáp | Kutyaeledel | Magicpet
Url https://magicpet.hu/kutyatapok-kutyaeledelek
Leírás Házi kedvenceink egészsége és tápláltsága nagyban függ attól, hogy milyen típusú és minőségi tápot választunk számukra. Manapság már rengetegféle kutyatáp érhető el a boltok polcain és a különböző webáruházak kínálatában. Még az is elképzelhető, hogy nagy gondban leszünk ha meglátjuk az óriási kínálatot! A Macicpet webshop szintén rengetegféle kutyatáppal (száraz és konzerv táp) rendelkezik. A kínálatban megtalálható a rendes tápok és jutalomfalatok mellett az egészségügyi és hypoallergén tápok is. Tekintse meg a hatalmas kutyatáp kínálatunkat és válasszon még ma kutyájának eledelt webáruházunkban! Ha segítségre lenne szüksége keressen minket élérhetőségeink valamelyikén.
Kategóriák Állat/növény
Kulcsszavak kutyatáp   kutyaeledel
Dátum Feb 23, 2022
Kapcsolattartó neve Magicpet
Email Email küldés Magicpet
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Állat/növény kategóriában
1. Nagy Park Kft.
  A Nagy Kertészeti és Parkfenntartó, Termelő Szolgáltató és Kereskedő Kft. fő tevékenysége díszfaiskolai termékek, termelése, kis- és nagykereskedelme. Igény esetén Vas megye területén vállaljuk a nálunk vásárolt növények szakszerű telepítését is. Vas megye területén vállaljuk cégek, üzemek, intézmények parkfenntartási munkáit (fűnyírást, valamint fák, cserjék, örökzöldek telepítését, gondozását). Faiskolánk Vas megyében, Véptől négy kilométerre délnyugati irányban, Bozzai-Bárdoson található. Itt 6 hektáron nevelünk tű-, lomb- és pikkelylevelű örökzöldeket. Legnagyobb mennyiségben Smaragd Tuját (Thuja occidentalis 'Smaragd') termesztünk.
Kategória:   Állat/növény


2. Paradicsom
  Sokszor felmerül a kérdés; vajon a paradicsom zöldség vagy gyümölcs? A tudomány és botanika meghatározása szerint a paradicsom gyümölcs. Hogy miért? Érdemes továbbolvasnod!
Kategória:   Állat/növény


3. Verdyol Hungária Kft.
  Verdyol vízágyús füvesítési eljárás, talajjavítás, magágy védelem, növényvédelem.
Kategória:   Állat/növény


4. Táplálékkiegészítők macskáknak
  Bizonyára minden macska tulajdonos tudja, hogy milyen fontos, hogy biztosítva legyen a házi kedvenc számára szükséges vitamin és ásványi anyag. Az üzletekben rengeteg típusú táplálékkiegészítőt találhat, ennek köszönhetően egyszerűen és könnyen gondoskodhat macskája egészségéről.

Sajnos a macskatápok nem tartalmaznak minden olyan vitamint, ásványi anyagot, amelyekre a cicáknak nagy szükségük van. A táplálékkiegészítőkre azért van szükség, hogy a macska jól érezze magát a bőrében, valamint, hogy kiegyensúlyozott életet éljen. A táplálékkiegészítők kategóriájába tartozik a macskafüvek, a vitaminok, valamint a diétás, gabonamentes táplálékok. Az üzletekben találhat olyan kiegészítőket is, amelyek kitűnő hatással vannak a macska veséjére, szőrére, bőrére, és még sok más szervére. A gabonamentes eledeleket azok a házi kedvencek fogyasztják, amelyek allergiásak a gabonára, vagy amelyek emésztési problémákkal küszködnek. A diétás macskatápokat azoknak a cicáknak érdemes megvásárolni, amelyek ivartalanítottak, idősek, vagy lakásban élnek. Ezek a termékek kevés zsírt, és energiát tartalmaznak, viszont bőven van bennük protein, ami az izomzat egészségéért felel.

A macskák körében gyakran fordulnak elő különböző vese betegségek, ezért fontos, hogy az etetés során biztosítsuk a szükséges fehérjét és foszfort. Az ivartalanított cicáknak is készülnek speciális tápanyagok, fogyasztásuk által a macskák fitté és élettel telivé válik. Azok a tápanyagok által, amelyek Omega 3, Omega 6 zsírsavakat, A-vitamint, valamint lecitint tartalmaznak a házi kedvencek szőre és bőrre fényes, egészséges lesz. Ezen táplálékkiegészítők fogyasztása által csökkenthető, vagy éppen megelőzhető a szőrhullás is.
Kategória:   Állat/növény


5. AfricanFish
  Cégünk a Közép és Kelet Európai akvarista társadalom Tanganyika tavi díszhalak iránt nyitott közönsége számára foglalkozik, a legmagasabb minőségi igényeknek is megfelelni képes afrikai díszhalakkal
Kategória:   Állat/növény




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS