Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Vacsora Hajó
Link azonosító 14658
Cím Vacsora Hajó
Url https://vacsorahajo.hu
Leírás Szeretne egy igazán romantikus programon részt venni párjával? Elege van már a klasszikus vacsora programokból, szeretne egy estét ami igazán emlékezetes és vidáman, energiával tele tudnak haza menni a programot követően is? Mi tudna jobb lehetőséget adni, mint egy romantikus Dunai hajós vacsora program, ami nem kevesebb, mint 3 órán keresztül biztosít élő zenei szórakozást, valamint több fogásos menüvel vehető igénybe, amelyek a helyszínen választhatók ki. Romantikus zongora műsor vagy hagyományos, tradicionális elemekkel tele ékelt folklór és operett program várja mindazokat, akik a Silverline Cruises által biztosított hajós programok egyikét szeretnék szórakozásul választani. Amennyiben a vacsorát szívesen elfogyasztaná máshol, de szeretne városnéző járatunk egyiként, ami minden nap indul menetrendszerint, akkor tud foglalni rá és nem szükséges a 3 órás programon részt venni, hisz a 75 perces programunk alkalmával is lesz lehetősége élvezni Budapest nyújtotta csodálatos panorámát.
Kategóriák Szórakozás
Kulcsszavak hajózás   vacsora   duna   sétahajózás   hajós vacsora   hajókirándulás   folklór   élő zongora
Dátum Feb 3, 2022
Kapcsolattartó neve Seres-Benke Evelin
Email Email küldés Seres-Benke Evelin
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Szórakozás kategóriában
1. Való világ 5
  Való világ rajongói hírportál. A hírek a facebookodra jönnek, így még a legforgalmasabb idődben is tudjuk szolgáltatni a rajongói híreket.
Kategória:   Szórakozás


2. A PLAYMOBIL 3D VILÁGA - piatnikbp.hu
  A Playmobil 2015-ös katalógusa többet rejt magában. Lapozd át a gyerekjáték katalógust a Piantiknál, a játék webshopban!
Kategória:   Szórakozás


3. Karrier tanácsadás
  A karriertanácsadás a tisztánlátást és a mókuskerékből való kilépést támogatja. Pszichológusként nemcsak abban kísérlek, hogy a munkaerőpiaci információkban eligazodj és előkészülj a tudatos döntésre, hanem az útkereséssel járó bizonytalanság, vágyak-igények konfliktusában is.
Kategória:   Szórakozás


4. Várjáték játékbolt
  Amit nálunk találnak kicsik és nagyok: bébijáték, építőjáték, fajáték, gyerekjáték, kiegészítők, logikai játékok, puzzle, társasjátékok.
Kategória:   Szórakozás


5. Digitális átállás
  A televízióműsor-szórásban az eddigi analóg földfelszíni sugárzás helyébe a korszerűbb, több csatornát és szolgáltatást nyújtó,ingyenes digitális földfelszíni televízióműsor-szórás lép.
Kategória:   Szórakozás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS