Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Tsurumi Magyarország
Link azonosító 14634
Cím Tsurumi Magyarország
Url https://tsurumipump.hu/
Leírás A VERBIS Kft. célja, hogy partnereink és leendő ügyfeleink számára szaktanácsadás mellett segítsünk a feladatra legalkalmasabb szivattyú, technológia, rendszer kiválasztásában. Sokéves tapasztalatunk a szivattyúzástechnikában, az építőipari és bányászati technológiákban, illetve szennyvíztovábbításban és kezelésben lehetőséget ad arra, hogy a felmerülő problémákra optimális megoldást tudjunk nyújtani. Az ipari technológiákban a minőség nem csak a termékek anyaghasználatában és konstrukciójában jelenik meg, hiszen elengedhetetlen az alkatrészek és szervizháttér rendelkezésre állása. A leggyorsabb kiszolgálás érdekében budapesti központi telephelyünkön több mint 300 db szivattyút tartunk raktáron, kiemelve a több ezer cikkből álló alkatrész készletünket. Jelen pillanatban négy magyarországi telephelyről és több mint tíz felszerelt szervizautóval állunk ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó értékesítésről, vagy az általunk forgalmazott berendezések garanciális vagy garanciaidőn túli javításáról.

A VERBIS KFt. a Tsurumi merülőszivattyúk, a Koshin motoros szivattyúk, a Dragflow iszapszivattyúk és a BBA centrifugálszivattyúk kizárólagos magyarországi forgalmazója.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak zagyszivattyú   iszapszivattyú
Dátum Nov 3, 2021
Kapcsolattartó neve Veres Áron
Email Email küldés Veres Áron
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Külföldi cégektől felvásárolt laptopok garanciával
  Külföldi cégektől felvásárolt laptopok, notebookok letesztelve, garanciálisan budapesti üzletünkben vagy online webshopunkban. Nálunk márkás, megkímélt állapotú gépeket vásárolhat. Részletek a linken.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Epson utángyártott tintapatron webáruház!
  Egy Epson utángyártott tintapatron kiválóan helyettesíti az eredeti Epson patronokat. Az utángyártott szó nem egyenlő az utántöltöttel. Ezek a patronok vadi újat, egyetlen különbség az eredetiek és az utánagyártottak között, hogy nem a hivatalos gyártó üzemében készülnek. Az Epson a világ egyik legnagyobb elektronikai vállalata és élen járnak a nyomtatóiparban. Az eredeti patronok rendkívül költségesek lehetnek, így nagyszerű megoldást jelenthet az Epson utángyártott tintapatron!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Ipari park - Kiadó raktár - ingatlankezelővel!
  Triarco Kft - A profi ingatlankezelő!

Ipari ingatlanok Székesfehérvár és vonzáskörzetében.
Cégünk elsősorban ipari, kereskedelmi, és iroda ingatlanokkal kapcsolatos szakértői és oparatív tevékenységet végez, ezeken a területeken ajánljuk megbízóinknak tapasztalatunkat, szaktudásunkat.

Alapelveink: a tisztességes, korrekt munkavégzés, munkatársaink készséges gyors, hatékony megoldása a professzionális ingatlan tanácsadással kapcsolatban.

Ügyfeleink érdekeit a legmagasabb szinten képviseljük. 15 éves családi vállalkozás vagyunk. Motivált közösséggel. Fontosnak tartjuk megőrizni alapvető emberi értékeinket, mint az őszinteség, megbízhatóság, kitartás, melyek üzleti tevékenységünk alapköveiként szolgálnak.

Szolgáltatásaink: Kiadó ipari ingatlan, kiadó irodák, kiadó raktár, ipari park , csarnok eladó, ingatlankezelés, értékesítés és bérbeadás, iroda épület üzemeltetés, ingatlanpiaci elemzések, trendek figyelése, piackutatás. létesítménygazdálkodás, értékbecslés.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. TintaShop
  A Tintashop Webáruházból kedvező árakon rendelhetünk minőségi alkatrészeket és kiegészítőket a nyomtatónkhoz. Tekintsen be hozzánk!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Grafikai tervezés, formatervezés
  A Paqart Design Kft. budapesti székhelyű kreatív stúdió, fő szakterületünk a
formatervezés, grafikai tervezés és a csomagolástervezés.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS