Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




A D-vitamin hatása.
Link azonosító 14544
Cím A D-vitamin hatása.
Url https://zoldkave.net/d-vitamin-szerepe-az-egeszseg-megorzeseben
Leírás A zsírban oldódó D-vitamin elengedhetetlen a szervezet számára. Kevesen tudják, de a csontok fejlődésének támogatása mellett fontos szerepet játszik az immunrendszer megfelelő működésében is. Hiánya sok esetben betegségek kialakulásához vezet. A D-vitamin a szervezet maga is képes a megfelelő napfény hatására előállítani, azonban napjainkban a kevés napon töltött idő miatt a legtöbb ember a pótlására szorul.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak D-vitamin
Dátum Mar 12, 2021
Kapcsolattartó neve Szabó Katalin
Email Email küldés Szabó Katalin
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. A D-vitamin hatása.
  A zsírban oldódó D-vitamin elengedhetetlen a szervezet számára. Kevesen tudják, de a csontok fejlődésének támogatása mellett fontos szerepet játszik az immunrendszer megfelelő működésében is. Hiánya sok esetben betegségek kialakulásához vezet. A D-vitamin a szervezet maga is képes a megfelelő napfény hatására előállítani, azonban napjainkban a kevés napon töltött idő miatt a legtöbb ember a pótlására szorul.
Kategória:   Élet/Egészség


2. Neuston
  A Neuston Webáruház a világ minden tájáról származó, egészségére jótékony hatást gyakorló táplálékkiegészítőket, illóolajokat, füstölőket és egyéb termékeket forgalmaz széles választékban.
Kategória:   Élet/Egészség


3. A szuperhidratált bőr.
  A szuperhidratált bőr elérése éppúgy fontos a hidegebb idő megjelenésével, mint az immunrendszerünk erősítése és támogatása. A bőrünk típusának megfelelő kozmetikumok megtalálása nem egyszerű feladat, azonban a megfelelő bőrápoláshoz fontos, hogy természetes alapú terméket válasszunk. A natur- és vegán kozmetikumok kiváló választások lehetnek.
Kategória:   Élet/Egészség


4. A Bio Egézség biobotok.
  A cikkek segítségével részletesen ismerhetjük meg a Bio Egészség bioboltok előnyeit. Ma már öt különböző helyszínen is megtaláljuk ezeket az üzleteket, ahol a bio termékek mellett találhatunk vitaminokat, reform élelmiszereket, különféle táplálékkiegészítőket. Továbbá saját márkás termékeik közül is választhatunk, amelyek a legmagasabb minőségít kínálják elérhető árakon.
Kategória:   Élet/Egészség


5. Lúgosító, immunerősítő termékek webáruháza
  Dr. Tihanyi Lászlónak belgyógyász, kardiológus, kardio-rehabilitológus szakorvos webáruháza prémium minőségű lúgosító, immunrendszer erősítő termékekkel.
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS