Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Betonvágás Budapest 22, XXII. kerület, Budafok
Link azonosító 14501
Cím Betonvágás Budapest 22, XXII. kerület, Budafok
Url https://betonfix.hu/beton-vagas-budapest-22-xxii-kerulet-budafok-teteny/
Leírás Betonvágás Budafokon. Vállaljuk panel lakások falainak kivágását, ajtóinak bővítését. Ipari megbízásokat is vállalunk. Kiegészítő szolgáltatásként vállaljuk a kivágott betontömbök szétvésését és a törmelék elszállítását is.
Nagyteljesítményű síkvágónk 380V-os ipari áramot és folyóvizet igényel, de ennek az eszköznek a használatára csak nagy volumenű megrendelés esetében van szükség.
Vállaljuk vasbeton és vasalatlan térbeton vágását, valamint födémek átvágását is.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak betonvágás budafok
Dátum Feb 3, 2021
Kapcsolattartó neve Lantos Márton
Email Email küldés Lantos Márton
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. BestPolo Egyedi póló nyomtatás.
  A BestPolo webáruház póló és textil nyomtató szolgáltatás, nálunk mindenre van megoldás. A modern digitális technológiának köszönhetően a pólóra nyomtatott minta nem repedezik be mert a festék közvetlenül a textíliára kerül, így lesz tartós a minta a pólón. Egy egyszerű hétköznapi viseletből így lesz egyedi, és utánozhatatlan. Cégeknek, iskoláknak, szakmunkát végző brigádoknak elengedhetetlen az egységes ruházat, a jó megjelenés, ebben leszünk segítségére! Logó, grafika tervezését is vállaljuk. Fordulj hozzánk bizalommal.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Ajtónyitás Budapest
  Zárcsere Budapesten, éjjel-nappal. A nap 24 órájában állunk rendelkezésükre Budapest 30 km-es vonzáskörzetében, akár azonnali kiszállással.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Egészség webáruház
  Egészség webáruházunkban széles választékban forgalmazunk, egészséggel, és egészségmonitorozással kapcsolatos termékeket. Kínálatunkban csal megbízható és világhíres márkák termékei találhatók meg.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Next Evolution - Ipari alkatrészek webáruháza
  Ipari felhasználóknak létrehozott webáruház, ahol folyamatosan bővülő termékkínálattal a kor elvárásai szerint igyekszünk segíteni régi és leendő Partnereink felmerülő igényein.
A Next Evolution Kft. webáruházában mindenki számára elérhetővé tettük a magyar ipari környezetben hiánypótló csereszabatos termékeinket, amelyek NECH / Next Choice márkanéven kerülnek forgalomba. A NECH pneumatikus és lineáris technikai termékekkel 1:1-ben, újratervezési és gépátalakítási munka nélkül helyettesíthetik a már használatban, meglévő lévő termékeiket a minőség romlása nélkül - ezzel jelentős költség megtakarítás érhető el a karbantartási anyagok beszerzésén.
A folyamatosan bővülő kínálatban jelenleg legnépszerűbbek a NECH pneumatikus munkahengerek, megfogók és lökéscsillapítók, illetve a lineáris technikai elemeink: a csapos támasztó- és vezetőgörgők és a lineáris csapágyak, amely termékköröket folyamatos tesztelést és minőségi ellenőrzést követően folyamatosan bővítünk. (A munkahengerek elvárt minimális élettartama 1 000 000 ciklus. Meghibásodás aránya < 0.1 %) Ily módon biztosítjuk, hogy felhasználóinkhoz mindig minőségi forrásból származó és ellenőrzött termékeket juttassunk el. Ezáltal tudunk minden pneumatikus munkahengere és lineáris technikai elemünkre is cseregaranciát biztosítani a garanciaidőn belül.
A karbantartási munkálatok végzéséhez a korunk munkabiztonsági kihívásainak megfelelően segítünk a megfelelő LOTO / Lock Out - Tag Out kizáró- és véletlen gépindítást elkerülő eszközök biztosításában és akár kiválasztásában is.
A termékek oldalán az aktuális és valós raktárkészletünk kijelzésre került, így mindig tisztában lehet azzal, hogy a szükséges termék várhatóan mikor kerül Önhöz.
Nézzen körül webáruházunkban már ma és legyen az Ön következő választása is.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Cord Online Kft.
  Keresőoptimalizálás 16 éves tapasztalattal, magas szintű szakmai hozzáértéssel.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS