Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
betonvágás Göd
Link azonosító 14474
Cím betonvágás Göd
Url https://betonfix.hu/beton-vagas-god/
Leírás Betonvágás Gödön. Vállaljuk panel lakások falainak kivágását, ajtóinak bővítését. Ipari megbízásokat is vállalunk. Kiegészítő szolgáltatásként vállaljuk a kivágott betontömbök szétvésését és a törmelék elszállítását is.
Nagyteljesítményű síkvágónk 380V-os ipari áramot és folyóvizet igényel, de ennek az eszköznek a használatára csak nagy volumenű megrendelés esetében van szükség.
Vállaljuk vasbeton és vasalatlan térbeton vágását, valamint födémek átvágását is.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak betonvágás Göd
Dátum Jan 29, 2021
Kapcsolattartó neve Lantos Márton
Email Email küldés Lantos Márton
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. A plakett annyiban különbözik az éremtől
  A plakett annyiban különbözik az éremtől, hogy hátulja natúr, nem díszíti motívum. Továbbá a plakett készülhet számtalan anyagból, rézből, furnérból, ezüstből vagy akárplüssből és üvegből is. Leggyakrabban sporteseményekhez vonatkozóan kérnek plaketteket, de persze egy ballagás vagy egyéb ünnepi alkalom is kiváló lehetőség egy efféle elegáns szuvenír választásához. Ezeket a gyakran sajátos plaketteket számtalan technikával meg lehet alkotni, hiszen ha fából formálódnak, lehet hajlékony fa plakett vagy gravírozott plakett. A nemesebb anyagokból öntött elem is lehet gravírozott plakett vagy dombornyomott plakett. Az effélékre kerülhetnek képek, portrék és betűk is. Szavak szerelmeseinek kedves és személyre szabott ajándék lehet egy emlékkönyv plakett szavakkal, esetleg teljes kis versikével is. Örömest kérnek a megrendelők hajlékony fából készült plaketteket, ha elismert alkalmazottat vagy munkatársat akarnak megjutalmazni. Akár ötvözni is lehet több matériát, például a fa plakettet a dombornyomott plakettel, mely általában arany,ezüst vagy bronz. Az ily módon formált nyitható doboz alakú plakettek évekig becses emlékként őrizhetőek.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Ingatlan Plusz Hungary Kft
  Mi a szokásos szolgáltatásokon kívül egy nem megfizethető pluszt is adunk munkánkba. A szenvedélyt, hogy a legjobbak legyünk. A minőség életfilozófiánk. Így éljük magánéletünket, erre neveljük gyermekeinket, és ezt szeretnék magunk körül látni. Ezért ezt sugározzuk kifelé, hogy magunkkal húzzuk környezetünket. Nagy szavak? Akkor lennének csak nagy szavak, ha ez csupán marketing porhintés lenne. De mi nem a reklámból élünk, hanem a munkánkból. Tartós megélhetést, csak a jól végzett munka biztosít.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás
Lakás/Lakberendezés
Vállalkozás


3. Gyepszőnyeg prémium minőségben!
  Ha egy mutatós gyepszőnyeg vásárlásán gondolkodik de még nem sikerült eldöntenie, hogy kit kérjen fel, akkor tegyen egy látogatást a Palkovits Kert weblapjára! Ott a gyepszőnyeg árlistán túl arról is sokat megtudhat, hogy a szállítás mi módon zajlik. De a gyepszőnyeg árakon és részletein kívül természetesen más kertépítéshez kapcsolódó kivitelezésről is talál infókat a weblapon. A Kert Lexikonban pedig egyetemes, kertgondozással kapcsolatos tanácsokról, útmutatásokróll olvashat. Fussa végig a gyepszőnyeg árakat és amennyiben kérdése támadna, hívja bátran a Palkovits Kert szakembereit!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Komplett logisztika
  A ránk bízott logisztikai folyamatokat teljes körűen menedzseljük, annak érdekében, hogy a megbízó felé egy gondmentes megoldást biztosítsunk.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. IMAS - Piackutatás és társadalomkutatás
  Piackutatási munkánk hozzájárul megbízóink vállalkozásának hatékony működésének elősegítéséhez. Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt a piac, média és véleménykutatás területén, amely során több országot felölelő, nemzetközi projektek lebonyolításában is számíthat ránk. Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően kiemelt figyelmet fordítunk, hogy a megfelelő kutatási módszer kerüljön kiválasztásra. Így olyan információkhoz juttathatjuk partnereinket, amelyek valóban hasznosak és eredményes használhatók. Kiemelt szolgáltatásként agrár piackutatással is foglalkozunk, amely során szintén valós piaci információkat gyűjtünk.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS