Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
betonvágás Oroszlány
Link azonosító 14471
Cím betonvágás Oroszlány
Url https://betonfix.hu/beton-vagas-oroszlany/
Leírás Betonvágás Oroszlányban. Vállaljuk panel lakások falainak kivágását, ajtóinak bővítését. Ipari megbízásokat is vállalunk. Kiegészítő szolgáltatásként vállaljuk a kivágott betontömbök szétvésését és a törmelék elszállítását is.
Nagyteljesítményű síkvágónk 380V-os ipari áramot és folyóvizet igényel, de ennek az eszköznek a használatára csak nagy volumenű megrendelés esetében van szükség.
Vállaljuk vasbeton és vasalatlan térbeton vágását, valamint födémek átvágását is.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak betonvágás Oroszlány
Dátum Jan 29, 2021
Kapcsolattartó neve Lantos Márton
Email Email küldés Lantos Márton
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Biciklibolt kereső
  Aki nem profi bringás, annak gondot okozhat, melyik üzletet válassza, hol vásároljon, hol kérjen tanácsot. Megkérdez ismerősöket, az utcán közlekedve elhalad egy biciklibolt mellett, és oda tér be, vagy az interneten böngészget. Honlapunk számos olyan bringabolt és szerviz címét tartalmazza, melyet szívesen ajánlunk minden érdeklődőnek. Elérhetőségek, szolgáltatások, márkák, útvonaltervezés, hasonló boltok listája. Ezt mind megtalálja a biciklibolt keresőben.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Salgó polcok raktárakba
  Salgó polcaink harmonikusan illeszkednek az irodai és a raktári környezethez. A különböző méretű Salgó polc elemek lehetővé teszik a legváltozatosabb megoldások kialakítását.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. HACCP rendszer
  HACCP rendszer kidolgozás, élelmiszer minőségbiztosítási tanácsadás éttermek, vendéglők, büfék, melegkonyhák, valamint az élemiszerkereskedelmi egységek részére országosan a HACCP info-tól.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. iphone alkalmazás fejlesztés
  Miért pont Apple fejlesztés? Az IPhone felbukkanásával felforgatta a piacot habár nem támogatta a multitaskingot és a Flash alkalmazásokat, viszont megújította a mobil-használati szokásainkat. Ikonalapú interfésszel jött ki amit több ujjas mozdulatokkal is vezérelhet a user. Ezek a tulajdonságok meghatározóak lettek az üzleti telefonok piacán, majdnem az összes lemásolta ezt a merőben új kezelőfelületet. Vállalatunk sokéves Iphone fejlesztői tapasztalatára vonatkoztatva szerkeszti meg Ön kívánságainak legmegfelelőbb alkalmazást.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Sírkövek gyártása és kivitelezése
  Sírkő, síremlék vásárlás és sírkövek gyártása Egerben és országosan a Ceste.hu síremlék és kőkereskedelmi weboldalon. Sírkövek, gránit sírkövek, urna sírkövek, valamint egyedi sírkő készítés.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS