Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Tetőfedő, tetőszigetelés
Link azonosító 14434
Cím Tetőfedő, tetőszigetelés
Url http://www.tetozo.hu
Leírás Köszönöm, amennyiben végigolvas. Magyarországon egy teljesen egyedülálló halasztott fizetési konstrukcióval vállaljuk az alábbi szolgáltatásokat: Palatetőfelújítás, palatetőfelújítás bontás nélkül, tetőhéjazat cseréje, egy általunk kidolgozott technológiával, lapostető vízszigetetelés-csapadékvíz ellen, lapostető vízszigetetelés, lapostető hőszigetelése és hangszigetelése, palatető mosás, festés, javítás, palatetők bitumenes szigetelőanyaggal történő leborítása, hőszigetelése, víz-szigetelése, palatető hőszigetelése, Ipari épületek hullámpala tetőinek felújítása és szigetelése, külső homlokzat javítása ipari alpinista módszerrel, külső hőszigetelés, homlokzat külső hőszigetelése. Igazából minden tetővel kapcsolatos feladatra meg van a szakemberünk. Cégünk közel három évtizede működik és túl vagyunk már a kb; 4.000 tetőfelújításon. Amennyiben a fenti szolgáltatásaink egyike érdekes lehet az Ön számára, kérjen árajánlatot. Minkáinkra 20-30 év garanciát biztosítunk. Köszönettel: Tetőző
Kategóriák Lakás/Lakberendezés
Kulcsszavak tetőfedés   tetőszigetelés   tetőfelújítás
Dátum Dec 9, 2020
Kapcsolattartó neve Kazai József Attila
Email Email küldés Kazai József Attila
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 5.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 1 szavazat
Értékelés

 További linkek Lakás/Lakberendezés kategóriában
1. Jó lakberendező
  Lakásfelújításon gondolkodik, de nem igazán tudja elképzelni a kiválasztott színek illenek e egymáshoz, passzol e a függöny és a tapéta, vagy milyen konyhabútor kellene, amibe elfér minden?
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


2. Fenyőbútor ház
  Fenyőbútorok értékesítésével foglalkozó családi vállalkozásból kinőtt webshop vagyunk!
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


3. Vízszigetelés- Cavus Center Kft
  Cégünk 15 év tapasztalatával rendelkezik a szigetelésben, legyen szó vízszigelésről, tető illetve lapostetők szegetésérő!
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


4. 5 tipp, és nem esik le a csempe, nem jön fel a pad
  Az Ön otthonában esett már le csempe, jött fel padlóburkolat, botlott már el kiálló teraszburkolatban? Vagy nem is szeretné, hogy mindezek megtörténjenek? Akkor ezt a cikket látnia kell.

A leggyakoribb hiba, amit egy felújításnál, építkezésnél elkövethet, hogy kizárólag a burkolatok kiválasztására koncentrál, ott ragaszkodik a minőséghez, a segédanyagoknál már nem.

Burkolatot, csempét rossz minőségű segédanyaggal felragasztani olyan, mintha egy luxushotelbe kempingszékeket tennének. Lehet őket használni, de nem lesznek tartósak, és az érzés sem tökéletes.

A megfelelő ragasztók, fugázók, segédanyagok kiválasztása azért fontos, mert az teszi maradandóvá az álomszép csempét, a gyönyörű padlót vagy a terasz burkolatát. Ezért nem árt, ha tudunk pár olyan megoldást, amellyel megkönnyíthetjük magunknak a segédanyagok kiválasztását.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


5. Schiedel kémény
  A Schiedelshopnál a legkedvezőbb akciós áron vásárolhatja meg Schiedel kéményét, melyet az ország egész területén díjmentesen házhoz szállítunk. Kéményeinkre 30 év garanciát biztosítunk.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS