Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Információk a bodorrózsa jótékony hatásairól.
Link azonosító 14419
Cím Információk a bodorrózsa jótékony hatásairól.
Url http://bodorrozsa.net/
Leírás A bodorrózsa gyógynövény számos jótékony hatással rendelkezik. Vírusellenes, gomba- és baktériumölő tulajdonságokkal bír, magas antioxidáns hatású és segítségével hatékonyan támogatható az immunrendszer is. Nyákoldó hatásának köszöhetően hatékonyan alkalmazható felső légúti megbetegedések során. Polifenol tartalma pedig többszöröse a zöld teáénál.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak bodorrózsa   vírusellenes   vírus  
Dátum Nov 21, 2020
Kapcsolattartó neve Horváth Petra
Email Email küldés Horváth Petra
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Orvos ajánló
  Internetes oldalunk adatbázisából megtalálhatja az Ön tüneteihez leginkább ajánlott szakorvosokat, és időpontot is foglalhat! Emellett telefonon is rendelkezésére állunk a nap minden szakában!
Kategória:   Élet/Egészség


2. Nyírfacukor és Xilit - Információ, megrendelés
  Oldalunkon megismerhetik a nyírfacukor nyújtotta csodás előnyöket, az egészséges édesítés területén. Ételek-italok esetében egyaránt használható és szinte teljesen mellőzhető vele polcainkról a cukor.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Fogyni egyszerűen is lehet - MediSpa.hu
  Ha szeretne gyorsan és egyszerűen fogyni, és lényeges, hogy természetes módon történjen mindez, akkor válassza a MediSpa gyors fogyás kezelését. További információkért keresse fel honlapunkat!
Kategória:   Élet/Egészség


4. Galagonya előnyei.
  A galagonya jellemzőit ismerhetjük meg a cikkek segítségével. Számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, továbbá hatékony a fogyókúra és a méregtelenítés közben is. A galagonya számos betegség kezelésére alkalmazható. Védi a szív egészségét, szabályozza a vérnyomást, továbbá kezeli a szív és érrendszer betegségeit.
Kategória:   Élet/Egészség


5. Zsírleszívás
  A zsírleszívás a lerakódott zsírpárnák eltávolítására szolgáló plasztikai eljárás. Leggyakrabban a hasi területen, a combokon és a deréktájon szaporodnak el ezek a nem kívánatos zsírsejtek. Bár legtöbb esetben ezekről a területekről végeznek zsírleszívást, nem ritka a toka, a térd vagy a felkar zsírleszívással történő korrekciója sem. Az első konzultáció a plasztikai sebésszel különösen nagy jelentőségű. Célszerű erre előre felkészülnie, kérjük, gondolja végig alaposan a zsírleszívással kapcsolatos kérdéseit és elvárásait. Plasztikai sebészünk az első konzultáció alkalmával megvizsgálja Önt és javaslatot tesz a szükséges korrekció típusára vonatkozóan. Lehetséges, hogy az Ön esetében a zsírleszívást szükséges lesz más korrekcióval is kiegészíteni - az orvos erről is tájékoztatja. Természetesen pontosan elmagyarázza Önnek a plasztikai műtét menetét is, válaszol bármilyen további kérdésére a zsírleszívással kapcsolatban.
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS