Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Csiki Film - Esküvői videó készítés
Link azonosító 14410
Cím Csiki Film - Esküvői videó készítés
Url https://www.csikifilm.hu/
Leírás Csikós Balázs vagyok, esküvői videó-, illetve kisfilm készítő a Dunakanyarból. A szemléletem egyszerű – az esküvő napját közelről és művészin rögzíteni és hitelesen ábrázolni a Nagy Nap eseményeit.

Nem akarom, hogy az esküvőd napja egy filmforgatássá váljon, azaz azt érzitek, hogy folyton mindenki utasít, hogy “ezt csináld, azt csináld, így áll, ide állj,”, stb. Ehelyett kellő tapintattal osztom be az időt, hogy elég időnk legyen mindenre, amit szeretnétek, így az esküvőtök napja örömteli élményekkelteljen, ne pedig a mindent elsöprő kapkodásban, vagy káoszban. Arra összpontosítok, hogy az esküvői filmekben megörökítsem az esküvőtök napjának szépségét, tempóját és energiáját.

Az esküvők valóban életetek legjelentősebb eseményei közé tartozik, amelyek rengeteg érzelmet és emléket tartogatnak, ezekre pedig érdemes lesz örökké emlékezni. Minden pár különleges számomra, mindn történet más és más. Szeretném elmesélni a Ti történeteteket is a maga egyedi módján, esküvői videón, esküvői filmen keresztül.

Keress fel, oszd meg Te is a ötleteidet és elképzeléseidet, és alkossunk együtt maradandót!
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak esküvői videó készítés   esküvői videó   esküvői film
Dátum Nov 20, 2020
Kapcsolattartó neve Csikós Balázs
Email Email küldés Csikós Balázs
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. AP-Transport
  Az AP-Transport azzal a céllal jött létre, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson a nemzetközi és belföldi szállítmányozás területén. Tevékenységünket kedvező árak, rövid határidők és precíz, felelősségteljes munkavégzés jellemzi. Szakképzett munkatársaink legjobb tudásuk szerint, az ügyfél érdekeit szem előtt tartva végzik munkájukat. Fő profilunk a nemzetközi és belföldi, illetve expressz áruszállítás.
Az Emeni Hungary Kft. fő tevékenysége a nemzetközi áruszállítás autóipari, illetve multinacionális cégek számára. Az Emeni Hungary Kft. 2012-ben jött létre azzal a céllal, hogy az egyre növekvő megrendelői igényeket minél precízebben ki tudja elégíteni. A ránk bízott fuvarfeladatokat mindig pontosan látjuk el. Irodánk és telephelyünk az osztrák-magyar határhoz közeli, Vas megyei Sárváron található. Fő tevékenységünk a nemzetközi áruszállítás autóipari, illetve multinacionális cégek számára. Számunkra fontos, hogy ügyfeleink az általunk végzett munkával 100%-ban meg legyenek elégedve. A ránk bízott fuvarfeladatokat mindig pontosan látjuk el. Az Emeni Hungary Kft. munkatársai számára nincs olyan kihívás, amely problémát jelentene, hiszen versenyképes áron megbízható, gyors és költséghatékony megoldásokat kínálunk megrendelőink számára.
Az APON Service Kft. 2016-ban jött létre, Sárváron működteti műhelyét, amely gyorsszervizként funkcionál. Vállalkozásunk a Shell Magyarország és az Unix Autóalkatrészek Kft. cégekkel áll kapcsolatban, így tudjuk garantálni, hogy vásárlóink igényeit magas szinten ki tudjuk elégíteni. Elköteleződtünk az ügyfélorientált szemlélet mellett; számunkra fontos, hogy Ön cégünkkel meg legyen elégedve. Nekünk számít, hogy szolgáltatásunk precíz, minőségi és megfizethető legyen.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. LZ-Lámpa
  Antik és moder csillárok,falikarok,mennyezetvilágítók és Tiffany lámpák széles választéka.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. MultiGraf
  Grafikai cégünk gravírozást és reklámtábla készítést vállal.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Vásároljon online gyerekruha webáruházunkban
  Keresse fel a Gyerekruha Webáruház honlapját, ahol az elérhető legjobb minőségű, kiváló alapanyagokból készült, márkás ruhákat szerezhet meg nagyszerű áron.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Fuvarozás - Vincze fuvar
  Konténer, építőanyag és raklapos termékek fuvarozása önrakodós, darus teherautókkal. Elsősorban fővárosi fuvarozási megbízásokat teljesítünk, de szolgáltatásunk az egész ország területére kiterjed.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS