Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Sofőrszolgálat Budapest 0-24
Link azonosító 14323
Cím Sofőrszolgálat Budapest 0-24
Url http://www.soforszolgalatbp.hu
Leírás Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már nem képes azt vezetni.
Ennek a legjellemzőbb oka az alkoholos befolyásoltság. Alapvetően kétféle szélsőség van ezen a területen, aki kockáztat, úgy gondolja, hogy 1-2 sör vagy 1-2 pohár bor után hazavezet és van, aki a legcsekélyebb mértékű alkoholfogyasztás esetén is sofőrt hív. A tapasztalatunk az, hogy nem éri meg kockáztatni, akármilyen kismennyiségű alkohol esetén sem. Sajnos találkoztunk már olyan esettel, amikor a fentebb említett kis mennyiség után az ügyfél úgy gondolta, hogy autóba ül, aminek a vége az lett, hogy igazoltatás és szondáztatás után elvételre került a jogosítványa, így kényszerből sofőrszolgáltatást hívott. Ha ezt előbb teszi, akkor sok időt és pénzt spórol magának, és a jogosítványa is megmarad.
Nemcsak alkoholos befolyásoltság miatt hívhatunk sofőrt. Amennyiben akár fáradtság vagy rosszullét miatt nem érezzük magunkat alkalmasnak a vezetésre, érdemes sofőrszolgálatot hívni. Van, akinek a fáradtság miatt volt balesete fél órával a hazaérkezése előtt. Érezte, hogy már nem képes vezetni, mégis úgy gondolta, nincs más választása, mint folytatni az utat, mert haza kell érnie. Sofőrszolgálattal biztonságosan hazaért volna baleset nélkül.
Fontos, hogy mérlegeljünk, mire vagyunk képesek. Ha kétség merül fel bennünk azzal kapcsolatban, hogy biztonságosan tudunk-e még közlekedni, ha nem érezzük magunkat képesnek a vezetésre, ha már nem tudunk koncentrálni, akkor ne adjunk esélyt annak, hogy baj történjen. Érjünk haza biztonságban sofőrszolgálattal!
Kategóriák Autó/motor
Kulcsszavak sofőrszolgálat   sofőr   sofőrbérlés
Dátum Jun 6, 2020
Kapcsolattartó neve Maties Alex
Email Email küldés Maties Alex
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Autó/motor kategóriában
1. THULE
  Thule csomagtartó, kerékpártartó, tetőbox kínálatunkkal, a Thule márka megbízhatóságával kívánjuk megkönnyíteni Önnek a választást.
Kategória:   Autó/motor


2. Auto Ducko Kft.
  Nyikes Ernő vagyok az AUTO DUCKO KFT. tulajdonosa és egyben autófényező mester. 1991-től dolgozom a szakmában, mint egyéni vállalkozó.
Kategória:   Autó/motor


3. Ékszer-autó Kft.
  Az Ékszer-autó Kft. használt és bizományos autó értékesítéssel, hitelügyintézéssel foglalkozik.
Kategória:   Autó/motor


4. Autógumiker
  Az Autógumiker internetes áruházában nyári-téli autógumikat vásárolhat széles választékban, kedvező áron, gyors kiszállítással, közvetlenül raktárunkból!
Kategória:   Autó/motor


5. Renault Master utángyártott alkatrészek
  Utángyártott Renault Master alkatrészek boltja. Minden alkatrész megrendelhető nálunk. A webkirakatban lévő termékek (kb. 40 féle) azonnal elvihetők, raktárról.
Kategória:   Autó/motor




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS