Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




metro csempe
Link azonosító 14318
Cím metro csempe
Url https://metrocsempe.com
Leírás Szeretné felújítani otthonát, fürdőszobát vagy a konyhát? Amennyiben olyan burkolatokat keres amely valóban egyedi kézműves hatást kelt, akkor minden bizonnyal hallott már a Zellige csempékről vagy a metrocsempéről. Ez utóbbi valóban a közismert metróról kapta a nevét, ugyanis ehhez hasonló burkolatokkal látták el a londoni, párizsi, new-york-i, sőt még a budapesti metrót is. Ezek a kis méretű csempék egyszerre sugároznak modern hangulatot, letisztult formavilágot és mégis otthonos megjelenést. A változatos színekkel és formákkal készült mai metrócsempék akár mediterrán hangulatot is varázsolhatnak az Ön fürdőszobájába, marokkói, Észak-afrikai burkolatot világát is megidézik a melegebb színek és változatos mintázatok. Nézzen szét a webáruházunk kínálatában vagy keresse fel személyesen üzletünket, ahol nem csak elképzelni tudja majd hogyan mutatna a konyhában a fürdőszobában a metrócsempe, hanem egy kisebb felületen össze is tudja rakni és a valóságban is meg tudja tekinteni mit is szeretne éveken át látni otthonában. Csempéken túl mindenféle burkolat közül választhat nálunk akár kültéri vagy beltéri járólapokból vagy fagyálló padlólapokból.
Kategóriák Lakás/Lakberendezés
Kulcsszavak csempe   metro csempe   burkolat
Dátum May 30, 2020
Kapcsolattartó neve Kiss Tamás Linkfal
Email Email küldés Kiss Tamás Linkfal
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Lakás/Lakberendezés kategóriában
1. Teljes körű Lakásfelújítás
  Teljes körű lakásfelújítást, festést, burkolást, szanitert, parkettázást, vízszerelést vállal a cég remek árakon, rövid határidőkkel.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


2. Stylfa - KONYHASZEKRÉNY, ÉTKEZŐ, munkalap, kiegészítő, vasalat, élzáró, KONYHA, Étkező bútor, munkal
  A konyhában gyakrabban cserélődnek a bútorok, mint a lakás más helyiségeiben. Az egyedileg készített konyhabútorokkal a konyhája minden centiméterét ki tudja használni. Konyhaszekrény, konyha és konyhai kiegészítők, képek konyhabútorokról, konyhaszekrény képek...
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


3. Burkolás Express - Burkolás Budapesten
  A Burkolás Express professzionális megoldásokat, valamint kiemelkedően magas színvonalú szolgáltatásokat kínál Önöknek, amennyiben hidegburkolásról, kőműves munkákról.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


4. AliBútor
  Értékesítési cikkeink közé tartoznak: Hálószoba és nappali bútorok, kanapék -ülőgarnitúrák, konyha és étkező bútorok, fürdőszoba bútorok, irodai bútorok, előszoba bútorok, kerti bútorok és még egyéb kiegészítők.

Cégünk lépést tart az aktuális bútor dizájnnal, ezáltal folyamatosan fejlődünk és egyre sikeresebbek leszünk. Ezt az innovációt vásárlóink megalapozott bizalma jóvolta nélkül nehezen értük volna el. Kezdetektől fogva törekszünk a tökéletességre és minden kívánság teljesítésére.
Igyekszünk nagy pontossággal mindenkit kiszolgálni és igény szerint minden terméket időben leszállítani. Szeretünk minden érdeklődővel/vásárlóval közvetlen kapcsolatban állni és személyesen kiszolgálni. Garanciát természetesen vállalunk, rugalmasan kezelünk minden apró helyzetet és igyekszünk az egyedi kéréseket is teljesíteni.
Termékeinket kisebb-nagyobb elemekbe, csomagolva szállítjuk sérülés elkerülése és a termék egyszerűbb behelyezése érdekében.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


5. Nemes Ventilátorház
  Nemes Ventilátorház, az online ventilátor webáruház! Látogasson el weboldalunkra, vagy üzletünkbe személyesen, és szerezze be az Önnek legmegfelelőbb ventilátorkészüléket!
Kategória:   Lakás/Lakberendezés




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS