Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Kvazar.cloud
Link azonosító 14282
Cím Kvazar.cloud
Url https://kvazar.cloud/
Leírás A Kvazar.cloud, korábbi nevén Kvazar-Micro CEE Kft., 2009-ben alakult meg, mint klasszikus informatikai nagykereskedés. A hagyományos nagykereskedelmi termékpaletta forgalmazójaként hamar felismerte, hogy a siker nem a processzorok, monitorok, jól bevált szoftverek kereskedelmi, logisztikai, és adminisztratív ügymeneteinek menedzselésében rejlik, hanem a hozzáadott értékben, hogy ne csak egy disztribútor legyen a sok közül.
A Kvazar 2012-ben elnyerte a Microsoft SPLA disztribútori szerződést Magyarországon, mellyel azóta is kizárólagosan rendelkezik.
Az újabb mérföldkő 2014-ben jött el, amikor a Microsoft cloud megoldásai kerültek fókuszba, ekkor lefektette a cloud üzleti modell alapjait. Kiderült, hogy a régi, klasszikus kereskedelmi megközelítés nem alkalmazható a Felhő üzletre, ezért megalakult a Kvazar üzletfejlesztési csapata, melynek komoly szerepe volt abban, hogy a Felhő termékek, konstrukciók terén komoly üzleti sikereket árjen el.
2016 mind szervezetileg, mind üzletileg kiemelt jelentőségű volt, ugyanis a Kvazar ebben az évben Microsoft CSP, azaz Microsoft Cloud Solution Provider szolgáltatás disztribútor/Indirekt Partner lett, melynek köszönhetően a Hosting és Cloud alapú üzleti modell kiteljesedhetett.
Így 2017-ben beértek a havi díjas, rugalmas IT megoldások, a szolgáltatásokon alapuló, egyedülálló módon automatizált és skálázható üzleti modell, amelynek köszönhetően már több, mint 10 000 volt a kezelt Microsoft CSP licencek száma.
2018-ban esett át a Kvazar a legjelentősebb változáson: cégneve Kvazar.cloud Kft.-re módosult, ugyanakkor erőteljesebb, megalapozott stratégiát alakított ki, amely megalapozta további sikerét, de fő fókuszában mindig is a partnerei, azaz Önök maradtak.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak Informatika   felhő   felhőtechnológia   felhőszolgáltatás   Microsoft CSP   hosting   cloud   Office 365   viszonteladó   Panda   Acronis   DropSuite   Azure
Dátum Apr 2, 2020
Kapcsolattartó neve Érsek Robin
Email Email küldés Érsek Robin
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Imodifa - beltéri ajtók
  Vállalkozásunknál rendkívül nagy a választék a beltéri ajtók terén. Valószínűleg az összes vásárló a neki leginkább megfelelő terméket kívánja megvásárolni.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Multi Alarm Zrt.
  A Multi Alarm Zrt. országos piacvezető vagyonvédelmi szolgáltatóként vállalja riasztók, megfigyelő kamerák, tűzjelzők telepítését és folyamatos távfelügyeletét is.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Metalloglobus
  elephelyeinken sárgaréz, vörösréz, bronz félgyártmányokkal, horganyzott, horgany, ólom anyagokkal, rozsdamentes acél termékekkel, épületbádogos késztermékekkel, és reklámipari műanyagokkal
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Mindent a falazásról
  A Léta-Ker építkezési tanácsaiból kiderül, hogy a falazás során mire nélkülözhetetlen a leginkább odafigyelni: Falazással nem csupán a földfelszín feletti épületrésznél, hanem már az az alattinál is találkozhatunk. Annyi már bizonyos, hogy az építkezés során az egyik legfontosabb döntési a pont a falazat építőanyagának a kiválasztása. Ennek minősége ugyanis nagymértékben meghatározza az építkezés és persze az épület minőségét.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Fényképes naptár készítése
  Egyedi naptárak készítése több féle méretben, rengeteg féle alapra, saját képek felhasználásával! Ezeken túlmenően egyedi képeslapok is vásárolhatóak.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS