Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




klímaszerelés Budapesten
Link azonosító 14244
Cím klímaszerelés Budapesten
Url http://budapestklimaszereles.hu/
Leírás Klímaszerelés évtizedes tapasztalattal és 5 éves garanciával kedvező árakon Budapesten, klímaszerelés Pest Megye, klímaszerelés Szentendre Pomáz Budakalász Göd, Fót valamint Gödöllő és Leányfalu településeken. Szaktanácsadás, ingyenes helyszíni felmérés, klímaszerelés akár nettó 75.000 Ft-os díjon, helyszíntől és szerelési feltételektől függően.
Kategóriák Lakás/Lakberendezés
Kulcsszavak klíma   klímaszerelés   légkondicionáló
Dátum Mar 2, 2020
Kapcsolattartó neve Toth István
Email Email küldés Toth István
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 5.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 1 szavazat
Értékelés

 További linkek Lakás/Lakberendezés kategóriában
1. Tapéták a Centerből
  Közel 25.000 féle rendelhető tapéta, valamint hatalmas kiegészítő választék. Tapéta ragasztók, szegélyek és saroklécek, tehát minden egy helyen a Tapéta Centerben!
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


2. Komfortmagazin.hu
  Ötletek kertészkedéshez, inspirációk lakberendezéshez, gyakorlati tanácsok építkezéshez és lakásfelújításhoz a Komfort Magazin oldalán!
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


3. szekrénysor méretre
  Bútoráruházunk nagy választékkal várja vásárlóit Budapesten a Reitter Ferenc u 8/B cím alatt! Vállaljuk egyedi szekrénysor méretre gyártását! Az Ön igényeinek és ízlésének megfelelően, hogy elkészített bútoraink lakásának díszei lehessenek. Nálunk megtalálja az ízlésének megfelelő nappali és hálószoba bútort akár otthonát szépítené egy klasszikus darabbal, akár irodáját újítaná fel egy trendi bútorral. Látogasson el weboldalunkra és figyelje akcióinkat!
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


4. Energetikai tanúsítás - Hőszükséglet számítás - En
  Energetikai tanúsítvány készítés lakás adás-vételhez, bérbeadáshoz és magánszemélyek részére energetikai pályázatokhoz. Weboldalunkon mindig összegyűjtjük a lakossági energetikai pályázatokat és segítünk a pályázatok kidolgozásában is. Vállaljuk épületek hőigény és hőszükséglet számításának elkészítését új hőtermelők kiválasztásához, elektromos vagy hőszivattyús fűtések teljesítményigényének meghatározásához. Kollégáink elkészítik Önnek a hőleadó felületek méretezését, radiátorok méretezését és komplett gépészeti tervek kidolgozását.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


5. Passzívházépítő
  A passzívházakat télen elsősorban a nap fűti, nyáron a kellő árnyékolás hűti. A passzívház maximum ötödannyi fűtési energiát használ fel, mint egy mai új építésű ház. Ennek ellenére beruházási költsége nem sokkal magasabb, mint egy hagyományos épületé.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS