Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Gipszkarton szerelés igény szerint
Link azonosító 14242
Cím Gipszkarton szerelés igény szerint
Url http://gipszkarton-fahaz.hu
Leírás Gipszkarton szerelés

A gipszkarton fal hő és hangszigeteléssel kitöltött, szerelt szerkezet, ami gyorsan elkészíthető, viszonylag kevés pénzből, így igen elterjedtté vált napjainkban. Mindamellett, hogy plusz helyiség is leválasztható vele, kitűnő megoldás épületgépészeti csövek és elektromos vezetékek tökéletes elrejtésére is. A gipszkartont tégla vagy beton falazatra ragasztva, száradási idő mentesen kapunk glettelhető festhető tapétázható homogén felületet.

Álmennyezetekben lehetőség van süllyesztett lámpák beépítésére, rejtett világítások kialakítására és különböző formájú díszek elkészítésére.

Legyen bármilyen elképzelése a gipszkarton szereléssel kapcsolatosan, amennyiben az kivitelezhető, rövid felmérés után tájékoztatjuk Önt a lehetőségekről és megvalósítjuk terveit.
Kategóriák Vállalkozás
Kulcsszavak gipszkarton szerelés   faház építés
Dátum Feb 26, 2020
Kapcsolattartó neve Géber György
Email Email küldés Géber György
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Vállalkozás kategóriában
1. Munkavédelem építőipari cégeknek
  Építőipari cégeknek kiemelten fontos a munkavédelem a mindennapi munkavégzés során. A Mebiz Bt. komplex munkavédelmi szolgáltatásokkal várja kedves ügyfeleit.
Kategória:   Vállalkozás


2. Betonszállítás
  Betonszállítás és ügyintézés Budapesten és vonzáskörzetében. Precizitás, megbízhatóság, szakértelem. A cég nagy múltra tekint vissza, így tapasztalatnak nincs híján. Díjmentes helyszíni felmérés és tanácsadás.
Kategória:   Vállalkozás


3. Mátragép 98 Kft.
  Mátragép 98 Kft legyártja az acélszerkezetet, felépíti a csarnokot és CNC plazmavágást is vállal. Tekintse meg referenciáinkat, kérjen ajánlatot még ma!
Kategória:   Vállalkozás


4. IT Solutions Stúdió
  Egyedi szoftverfejlesztési projektjeink során a megrendelő igényeit maximálisan szem előtt tartva alakítjuk ki azt a megoldást, mely a legideálisabban képes kezelni cége egyedi működését és munkafolyamatait.
Cégünk elsősorban egyedi szoftverek fejlesztésével foglalkozik. Megfizethető áron kínáljuk szolgáltatásainkat, az egyedi szoftverfejlesztés során a legújabb webes és felhő alapú technológiákat alkalmazzuk. Az általunk nyújtott IT szolgáltatások (mint egyedi szoftverfejlesztés, honlapkészítés, webes alkalmazásfejlesztés, Adwords kampányok, SEO, webáruház fejlesztés, hosting és IT tanácsadás) mellett, ügyfeleink igényeinek maximális kielégítésére és hosszú távú kapcsolatok kiépítésére törekszünk.
Amennyiben egyedi szoftverfejlesztési igénye van, vagy csak érdeklődni szeretne a lehetőségekről árakról az egyedi szoftverfejlesztés területén, illetve a webes hirdetések és a marketing területén komplett megoldást szeretne, kérje egyedi árajánlatunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot és személyre szabott árajánlatot küldünk.
Kategória:   Vállalkozás


5. Reklámajándék
  Saját grafikás reklámajándékok. Bármely szóróajándékot választja megrendelése után emblémázva szállítjuk Önnek, illetve veheti át. A sikeres marketing legfontosabb része a reklámajándékok szórása.
Kategória:   Vállalkozás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS