Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Goldner Autómentő Budapest
Link azonosító 14239
Cím Goldner Autómentő Budapest
Url https://automentobudapest.com/
Leírás Goldner autómentő Kft Budapest (1152 Budapest Szilas Park 34, +36 30285 7558) környékén: megbízható, biztonságos szolgáltatást nyújtó trailer járműveinkkel gyorsan, professzionális módon nyújtunk segítséget, mivel tudjuk, hogy aki bajba jutott, annak a legjobbat kell kapnia.

Azt szeretnénk, ha csak elégedett ügyfeleink lennének! Az általunk kínált szolgáltatások magukban foglalják a tréleres autómentést, autószállítást, elakadt autó út menti segítségnyújtást, az autó műszaki segítségnyújtást, lemerült akkumulátor bikázását. Vállaljuk út mellett elhagyott autók elszállítását.

Gyakran bíznak meg bennünket munkagépek szállításával, így vittünk már trélerrel targoncát, Bobcatet, ipari gépet, árokásó gépet, munkagép kanalakat.

Szolgáltatásunk bármikor elérhető a nap 24 órájában, hétvégén és ünnepnapon is, hívjon minket bizalommal! A szaktanácsadás telefonon ingyenes: előfordult már, hogy szóbeli segítségnyújtással sikerült beindítani a lerobbant járművet.
Kategóriák Autó/motor
Kulcsszavak autómentő Budapest   Goldner Autómentő   tréleres autószállítás
Dátum Feb 26, 2020
Kapcsolattartó neve Burillák Csaba
Email Email küldés Burillák Csaba
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Autó/motor kategóriában
1. Jövő Autósiskola
  A Jövő Autósiskola egy budapesti intézmény, mely internetes ügyintézésével, rugalmas fizetési rendszerével tűnik ki a többi iskola közül.
Kategória:   Autó/motor


2. Coolautoo
  Itt mindent megtalálsz, ami egy gépjármű tulajdonosnak kellhet!
Kategória:   Autó/motor


3. autó bérlés, lízing, kölcsönzés és biztosítás
  Az IVR Capital Trade & Invest Zrt 2015-ben alakult. Cégünk gépjárművek rövid, hosszú (tartós) bérletével foglalkozik. Ezeken túl ügyfeleink más kiegészítő szolgáltatásokat is igénybe vehetnek. Személyre szabott, gyors, rugalmas és a lehető legkevesebb adminisztrációval járó bérautó finanszírozási szolgáltatásokat kínálunk. Szakértelemmel és segítőkészséggel fogadjuk ügyfeleinket. Gépjármű bérlés: Az ügyfél igényeinek,elképzeléseinek megfelelően meghatározzuk a kívánt gépjármű típusát, felszereltséget, ezek alapján kiválasztjuk és megrendeljük, illetve megvásároljuk a konkrét gépjárművet kedvezőbb feltételekkel. Gépjármű beszerzés, teljes körű biztosítás ügyintézés.
Kategória:   Autó/motor


4. keresdagumit.hu- Gumiabroncs webáruház!
  Autógumi, téligumi, téli gumi, nyárigumi, nyári gumi, használt autógumi, terepgumi akció! A legolcsóbb árak, széles választék a http://keresdagumit.hu gumiabroncs webáruházból.
Kategória:   Autó/motor


5. Részecskeszűrő tisztítás
  Professzionális tisztítás és javítás azonnal Budapesten, akár 1 év garanciával! Nem kell átutaznod a várost. Ingyenesen érte megyünk és visszaszállítjuk részecskeszűrődet megtisztítva! Azonnal szükséged van rá? Hozd el hozzánk és várd meg, 1 óra alatt megtisztítjuk!

Ha az autód erőtlen, a szokottnál (jelentősen) többet fogyaszt, sűrű füst és szúrós szag távozik a kipufogódból, vagy csökken a nyomaték, akkor valószínűleg ki kell tisztítani a részecskeszűrődet. A hibát egyébként általában egy sárga lámpa jelzi a műszerfalon.
Kategória:   Autó/motor




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS