Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Régiség és porcelán felvásárlás
Link azonosító 14229
Cím Régiség és porcelán felvásárlás
Url http://www.keszpenz-azonnal.hu
Leírás A porcelán a kerámiaipar legnemesebb és egyben legkeményebb anyaga, mely elsősorban kínai találmány. Legfontosabb összetevői a kvarc, kaolin (egy kínai hegy neve , ahol a porcelán alapanyagát képező kőzetet és agyagot kitermelték) és földpát (fontos ásványcsalád, mely a földkéreg kőzeteinek kb. felét alkotja.) keverékből előállított fehér masszából készül. Törésfelülete: fehér, fénylő, kagylós. Erről kapta nevét is, hiszen a porcelán neve az olaszok által porcelánnak nevezett tengeri kagylótól származik. Cserepe teljesen tömör, nedvszívó képessége nincs.

Az 1300-as évektől a kínaiak készítették a világ legszebb porcelántárgyait évszázadokon keresztül, melyek kis és nagy vázák, kancsók, teáskannák, fületlen csészék, teatartó dobozok, ecsetmosó csészék remekműveiből álltak, sokszor felbecsülhetetlen értékkel párosulva.

Az első porcelántárgyak a középkori keresztes lovagok közvetítésével kerültek Európába. Ám ritkaságuk és drágaságuk miatt csak az igazán kiváltságosak engedhették meg őket maguknak. Az 1600-as évektől a fejlődő távol-keleti import és exportnak köszönhetően „a” porcelán egyre elérhetőbbé és népszerűbbé vált különböző alsóbb osztályok köreiben is. A teás, kávés készletek mind szélesebb körben terjedtek el és egyre nagyobb kereslet mutatkozott a csészék és étkészletek iránt is.

A modernkori porcelángyártás a német, Johann Friedrch Böttger (1682-1719) alkimista keramikus és Ehrenfried Walter von Tschirnhausen matematikus-fizikus nevével társítható.

Ha hagyatéka részeként vagy egy ajándékozás során Ön is hozzájutott egy-egy ilyen darabhoz, de nem szeretné megtartani, keresse fel a Budapest Antikot, ahol a porcelán felvásárlás garantáltan a legmagasabb áron folyik.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak régiség felvásárlás   porcelán felvásárlás
Dátum Feb 4, 2020
Kapcsolattartó neve Budapest Antik
Email Email küldés Budapest Antik
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Online hirdetések minden mennyiségben
  Teljes körű online hirdetések menedzselése, gyors és pontos kivitelezés. Minden kampányunkat az ügyfelek igényeire szabva állítjuk össze, legyen az Adwords hirdetés, Facebook hirdetés.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Nyomdai kivitelezés
  A Re-noir Kft. 1993-ban alakult, s fő feladatunk a nyomdaipari szolgáltatások teljes körű ellátása.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Marketing Kalkulátor
  Professzionális keresőoptimalizálás és Google Ads kampánykezelés sok éves tapasztalattal, sikerorientált megközelítéssel. Keresőoptimalizálással elsősorban Magyarországon belül foglalkozunk, de Google Ads kampányok kezelését vállaljuk a világ bármely országában. Keresőoptimalizálás során nagy hangsúlyt teszünk arra, hogy csak olyan technikákat alkalmazzunk, amelyek nem fenyegetnek Google büntetéssel, így az elmúlt 13 évnyi szakmai múltunkban egyetlen általunk optimalizált weboldal se kapott Google büntetést a munkák következtében. Google Ads kampánykezelésnél a célunk, hogy az ügyfelünk erre fordított keretéből a lehető legtöbb bevételt generáljuk a számára.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Clean Project Kft.
  A Clean Project Kft. három különböző szakterületen is komplett, minőségi szolgáltatásokat nyújt: a vagyonvédelem, a takarítás és a kertészet területén.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Munkaruhaközpont
  Munkaruha cégére szabva, kis és nagy tételben.
Rugalmasan, gyorsan és személyes kapcsolattartással.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS