Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




AXEL PRO Házipénztár Program
Link azonosító 14160
Cím AXEL PRO Házipénztár Program
Url https://www.axel-hazipenztar.hu/
Leírás Házipénztár és Pénztárjelentés készítő program, amelynek segítségével a házipénztár nyilvántartása (bevétel, kiadás, egyenleg) egyszerű és gyors. Egy kattintással ellenőrizhető a cég pénzkezelési szabályzatában előírt napi záró egyenlegek átlagára vonatkozó limit! Többféle beállítási lehetőség, jogosultságok és figyelmeztetés, ha az egyenleg nulla alá csökkenne. A házipénztár program demó változata azonnal letölthető és kipróbálható!
Kategóriák Vállalkozás
Kulcsszavak házipénztár   pénztár
Dátum Oct 18, 2019
Kapcsolattartó neve AXEL Professional Softwares Kft.
Email Email küldés AXEL Professional Softwares Kft.
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Vállalkozás kategóriában
1. Legkisebbtől vakolás
  Lakásfelújítás a legkisebbtől a legnagyobbig.
Ingyenes árajánlat.
Minden, ami egy ház és lakáshoz kell
Viacolor- térburkolat
Panellakás felújítás
Lakásfelújítás
burkoló munka
Kerítés építés
Gipszkarton
Kategória:   Vállalkozás
Lakás/Lakberendezés
Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Abisa
  Társasházkezelés, Ingatlan üzemeltetés.
Társasházak, szövetkezetek, irodaházak, sport és ipari létesítmények, közintézmények teljes körű üzemeltetését vállaljuk Budapest és Pest megye területén.
Kategória:   Vállalkozás


3. Bemutatkozik a pécsi Léta-Ker kft.
  A Léta-Ker Kft., mint a pécsi Új Ház Centrum kíváló választás, ha építkezésbe vagy felújításba kezdene, hiszen a már 21 éve működő családi vállalkozás biztosan a segítségére lesz változatos szolgáltatásival és széles építőanyag kínálatával. A nyitás óta eltelt két évtized alatt, komoly szakmai tapasztalatra tett szert a Léta Ker. Rengeteg lakásfelújítás és építkezési folyamat részesei voltak már Pécsen, legyen szó akár például a fürdőszoba megújításról vagy építőanyag beszerzésről.
Kategória:   Vállalkozás


4. Patronvilag
  A Patronvilag.hu webáruház azzal a céllal jött létre, hogy a Vevők nyomtatásához szükséges utángyártott kellékanyagokat biztosítson versenyképes áron, kíváló minőségben! A választék folyamatosan bővül, ahogy újabb nyomtatók jelennek meg a piacon. Az utángyártott termékek nem eredeti ( OEM ) termékek, de úgy gyártották, hogy minden olyan követelménynek megfeleljenek, mint amit az eredeti termékekkel szemben állítanak. Hasonló nyomtatott oldalkapacitás, nyomtatási minőség. Amiért egy utángyártott termék népszerű a magyar piacon, illetve világszerte az a versenyképes ár! Az általunk forgalmazott nyomtató kellékanyag számos esetben akár 30-50%-kal olcsóbb mint az eredeti kellékanyag. Nézzen szét nálunk és találja meg az Önnek megfelelő utángyártott tonert, utángyártott tintapatront, amennyiben nem találja a keresett terméket írjon e-mailt amire a lehető leghamarabb válaszolunk!
Kategória:   Vállalkozás


5. Porral oltó
  Cégünk 2005 óta foglalkozik tűzvédelemmel és tűzvédelmi berendezések telepítésével, karbantartásával. Mivel számunkra a legjobb reklám az ajánlás, ezért célunk, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek munkánkkal. Szakembereink a munkavédelmi és környezetvédelmi szolgáltatást is ellátnak. Cémunkahelyi balesetek és tűzesetek megelőzése, a károk minimalizálása a megfelelő jogszabályi háttér folyamatos figyelembevétele mellett.
Kategória:   Vállalkozás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS