Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Kavicskép
Link azonosító 14052
Cím Kavicskép
Url https://kavicskepek.com/
Leírás Szilajka Erzsébet kavicsművész kavicskép alkotásai nem csak Magyarországon, de nemzetközileg is elismertek. A nála rendelt alkotásokról kapott visszajelzések alapján kavicsképei különleges nyugalmat, békét árasztanak, kifejezőek, dinamikusak, életszerűek. A képek háromdimenziósak, ezért különlegességüket még jobban kiemeli a felhasznált kavicsok változatos szépsége. A kavicskép bármilyen alkalomra telitalálat, hiszen egyediségénél és megismételhetetlenségénél fogva azt sugallja, hogy a legszemélyesebb ajándék. A kép szinte "megszólítja" azokat, akik szemlélik. Ajánlatkérés a megadott weboldalon tehető.
Kategóriák Lakás/Lakberendezés
Kulcsszavak kavicskép   kavicsképek   kavicsművészet
Dátum May 14, 2019
Kapcsolattartó neve Szilajka Erzsébet egyéni vállalkozó
Email Email küldés Szilajka Erzsébet egyéni vállalkozó
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Lakás/Lakberendezés kategóriában
1. Új építésű ingatlan adatbázis
  Új építésű ingatlan adatbázis. Adatbázisunkban számtalan társasház, lakópark, lakókert és új lakás található.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


2. Műanyag ablakbeépítés
  Műanyag ablakok és ajtók beszerelésével cseréjével foglalkozunk 2005 óta.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


3. Paplan webshop | Paplan Pláza
  Kiváló minőségű ágyneműk, ágyneműhuzatok széles választéka a paplanplaza.hu oldalon. Hatalmas anyag választék a pamuttól a kreppen keresztül a gyapjúig minden színben és mintában, 3 részes és 5 részes ágyneműhuzat garnitúrák a paplanplaza.hu webshopon. A paplanplaza.hu webshop mindenki számára könnyen kezelhető. Hatalmas kollekció választékokból mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb darabot. Termékeik prémium minőségű magyar termékek. Házhoz szállítás gyorsan precízen történik. A webáruház üzemeltetője a Korzó Textil Kft., székhelyük Debrecenben a Hatvan utcában található.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


4. Egyedi Cserépkályhák
  Művész Cserépkályha manufaktúra több mint 40 éves hagyománnyal rendelkezik. Egyedi művészi kivitelű cserépkályhákat készítünk megbízóink számára. A tervezés közös munkával kezdődik, több ízben egyeztetjük a megrendelő elképzelését és a lehetőségeket. A kályha mindig az adott helyszínnel összhangban készül el. Egyedi máz és agyag kialakítással dolgoznk, amit hosszú évek alatt fejlesztettünk ki.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


5. Márványpolír.hu
  Cégünk több éves tapasztalattal, és mindig a legmodernebb technológiával vállalja bármilyen márvány padlólap, márvány burkolat, márvány munkalap, vagy márvány járólap felújítását, csiszolását, karbantartását. minőség számunkra nagyon fontos, ezt kollégáink, gépparkunk, és alapanyagaink is képviselik. A legkorszerűbb technológiával, a legjobb minőségben vállalunk padlócsiszolást, fényezést, javítást, legyen az márvány padlólap, márvány járólap, márvány munkalap, márvány burkolat, vagy mészkő burkolat.A legfinomabb polírozástól a teljes felújításig, és a rendszeres karbantartásig magánházakban, közintézményekben, hotelekben, egyaránt.
Gyorsan reagálunk, akár 30m2, akár 2000m2 nagyságrendű megrendelés esetén is. Ahol szükséges vállalunk éjszakai, illetve hétvégi munkavégzést is.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS